Σάββας Καλεντερίδης στον ΕΚΦΡΑΣΗ 97: Τι είπε για Ίμια (απώλεια εθν. κυριαρχίας)-Συλλαλητήριο (προσπαθούν να τρομοκρατήσουν) Υπόθεση Οτσαλάν (με πρόσβαλε δημόσια ο Δήμαρχος Κω)

11
980
Σας στέλλουμε την συνέντευξη του κου Σάββα Καλεντερίδη στον Έκφραση 97.
ΙΜΙΑ :  Σίγουρα κάτι έγινε εκείνο το βράδυ στα Ίμια. Είχαμε απώλεια εθνικής κυριαρχίας.
ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ :  Προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τον κόσμο για το συλλαλητήριο της Αθήνας.
ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΤΣΑΛΑΝ : Σημάδεψε την ζωή μου η υπόθεση Οτσαλάν.
                     Δέχθηκα επιθέσεις και από τον τότε Δήμαρχο Κω.
                     Με κάλεσε ο σύλλογος Ποντίων να με βραβεύσει, και ο Δήμαρχος σας με πρόσβαλε δημόσια. Ήταν και ανάγωγος. Πρέπει να ντρέπεται.
                     Δεν μου ζήτησε κανείς συγνώμη, ούτε και ο Δήμαρχος σας (19-22 λεπτό).

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μα γιατί το τραγούδι να ναι λυπητερό
    Αχ δεν μπορώ αχ δεν μπορώ!
    Ούτε μορφωμένους ανθρώπους υπολογίζει αυτός ούτε γαλόνια ούτε τίποτα !
    Σεβασμός μηδέν από το δήμαρχο, το ξέρουμε κύριε Καλεντεριδη χρόνια τώρα .
    Μόλις τον παρατήσουν οι χρυσές π@ρδες θα μείνει με τον Μουζουράκη και τον κρητικό!

  2. και θερμοπυλαιοι πρωτοξαδελφα, με τις υγείες σας… και καλά σκυψίματα στο δημαρχάκο σας

  3. ειναι αληθινος και δεν ειναι επαγγελματιας ψευτης.

  4. ποιος ηταν δημαρχος στην υποθεση οτσαλαν? παραπλανητικος ο τιτλος. επρεπε να γνωριζετε οτι ο σχολιαστης εχει iq ραδικιου και να τα κανετε πιο λιανα. ευτυχως που ο τοτε δημαρχος δεν διαχειριστηκε και το μεταναστευτικο. ο θεος μας προστατεψε και θα συνεχισει να μας προστατευει. γιατι ο σημερινος δημαρχος γιωργος κυριτσης θα διοικει για πολλα χρονια ακομη.

    • τον κυριτση εννοει που σε εκδηλωση των ποντιων του γυρισε την πλατη… κακως βεβαια παρεξηγηθηκε, εμεις που ξερουμε τι εστι κυριτσης δεν πεφτουμε απο τα συννεφα… βλαχομπαροκ απο τα Λιντλ, αγροικος και καφρος.

  5. Εαν η ΕΥΠ , πράγματι, φρόντιζε τα συμφέροντα τής χώρας μας, ΔΕΝ θα παρέδιδε τον Άπο Οτσαλάν σιδεροδέσμιο (σαν παγκόσμιο τρομοκράτη όπως είχε θεωρηθεί ο εχθρός ΜΟΝΟ τής Τουρκίας).
    Ο Σημίτης-εφιάλτης τής χώρας που τον τίμησε με 2 φορές πρωθυπουργία και με ισόβια προστασία απο νοήμονες Ελληνες…όταν ξεσκεπαστεί το μέγεθος τής προδοσίας, όχοι μόνο θεώρησε εθνικό κατόρθωμα -προσφορά στον γείτονα την σύλληψη τού Απο, αλλά το συνδύασε και με την επίσημη έναρξη τής εθνικής πτώχευσης. Δανειστείτε για να παίξετε στο Χρηματιστήριο, βάλτε τώρα που γυρίζει.
    Και αυτό το υποκείμενο εξακολουθεί να κυκλοφορεί ελεύθερο εντός της χώρας. Μόνο οι Ελληνες φοιτητές της Γερμανίας ξέρανε και τον έβαλαν στην θέση του.

  6. ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΑΞΕΣΤΟΙ ΑΠΡΕΠΗΣ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΚΛΠ

  7. Τι είναι αυτός ο κ. Καλεντερίδης που σέρνει το σαρκίο του από κανάλι σε κανάλι,και από διαδήλωση σε διαδήλωση και δίνει τα φώτα του στους ιθαγενείς;…Αυτός δεν παρέδωσε τον Οτσαλάν στους τούρκους μα διαταγή πάγκαλου σημίτη;

  8. ΣΟΥΒΛΑΚΟΜΑΧΟΣ ΛΕΞΙΚΟ ΜΑΧΩΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΜΑΧΩΜΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΙΣΙΟ ΧΟΙΡΙΝΟ Η ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΔΙΕΚΔΙΚΩ ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΔΙΝΩ ΜΑΧΗ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ Η ΣΤΟ ΤΖΑΚΙ ΠΑΛΕΥΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΔΙΝΩ ΜΑΧΗ ΝΑ ΤΑΙΣΩ ΤΟΝ ΧΟΙΡΟ Η ΤΟΠΙΚΑ ΤΟ ΓΡΟΥΛΛΛΛΛΙΙΙΙ ΔΙΝΩ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΧΟΙΡΟΣΦΑΓΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΩΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΣΟΥΒΛΑΚΟΜΑΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΩ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ