ΘΛΙΨΗ για τον θάνατο του Γιώργου Βασιλείου: Έτσι τον αποχαιρέτησε η κόρη του – Συγκλονίζει ο γιος του (pics) Ποια η φάρσα του «Ταξίαρχου»

1
965

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του αγαπημένου ηθοποιού, Γιώργου Βασιλείου.

Η κόρη του, λίγες ώρες μετά την τραγική είδηση, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μία συγκινητική φωτογραφία, στην οποία εμφανίζεται με τον πατέρα της. Πρόκειται για μια φωτογραφία, την οποία είχε ανεβάσει στο Facebook ο γνωστός ηθοποιός, όταν επέστρεψε στο σπίτι του, μετά από νοσηλεία στο νοσοκομείο. «Αγάπη μου, κόρη μου» είχε γράψει. 

ΔΕΙΤΕ ΤΗ

giorgos

Η σύζυγος και τα δύο του παιδιά βρίσκονταν στο πλευρό του μέχρι και την τελευταία στιγμή. Η κηδεία του ηθοποιού θα γίνει αύριο, Πέμπτη (03/11/2016) στις 13:00 το μεσημέρι, στο νεκροταφείο Ζωγράφου.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ο γιός του: «Έτσι πέθανε ο πατέρας μου…»

Ποια τα συγκινητικά λόγια του γιου του ΓιώργουΒασιλείου, που πέθανε σήμερα από καρκίνο;

O Βασίλης Βασιλείου, γιος του ηθοποιού ΓιώργουΒασιλείου που άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή έπειτα από άνιση και σκληρή μάχη με τον καρκίνο ανέφερε:

«Ο πατέρας μου έφυγε ήρεμος. Δεν κουράστηκε. Έφυγε χωρίς να παιδευτεί, σαν πουλάκι, κυριολεκτικά στον ύπνο του».

Ο γιος του ηθοποιού, ΓιώργουΒασιλείου, ανέφερε ότι μετέφερε τον πατέρα του στο νοσοκομείο «Μεταξά» το απόγευμα της Κυριακής.

Ενώ όλα πήγαιναν καλά και είχε δείξει σημάδια βελτίωσης μια δύσπνοια του τους έκανε να μεταβούν στο ιατρικό κέντρο για να του παραχθούν οι πρώτες βοήθειες.

«Ήμουν μαζί του μέχρι τις 12 παρά το βράδυ, μιλάγαμε, τον καληνύχτισα, έφυγα, γιατί το πρωί δούλευα και του είπα ‘’πατέρα θα έρθω να σε δω ξανά την Πέμπτη»».

Ωστόσο, λίγη ώρα μετά, γύρω στη 1 και μισή η μητέρα του και σύζυγος του θανόντα τον ενημέρωσε τηλεφωνικώς ότι ο ΓιώργοςΒασιλείου δεν είναι πια κοντά μας.

«Οι γιατροί το κατάλαβαν ότι έφυγε από τη ζωή και το είπαν και στη μητέρα μου και εκείνη με πήρε τηλέφωνο…», συνέχισε μιλώντας:

«Για μένα δεν έχει φύγει ο πατέρας μου».

«Ο πατέρας μου δεν ήθελε ποτέ να προκαλεί, έφυγε ήσυχος και ήρεμος, έτσι θέλουμε και εμείς να κλείσει η αυλαία του», διευκρινίζοντας ότι το τελευταίο αντίο θα πουν συγγενείς και φίλοι το μεσημέρι της Πέμπτης, στη 1 και μισή στο Νεκροταφείο Ζωγράφου.

Συντετριμμένος ο Βουλγαράκης: Ποια η φάρσα του «Ταξίαρχου»

Ποια ήταν η φάρσα που είχε κάνει ο Γιώργος Βασιλείου στον πρώην Υπουργό, Βουλγαράκη;

Με μια άγνωστη ιστορία ο Γ. Βουλγαράκης, πρώην Υπουργός Πολιτισμού, αποχαιρέτισε τον ηθοποιό και πρώην βουλευτή ΓιώργοΒασιλείου που έφυγε τα ξημερώματα μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Τη φάρσα που του έκανε ο ηθοποιός, Γιώργος Βασιλείου, ο Βουλγαράκης έγραψε και ανέβασε στη σελίδα του στο facebook.

Δείτε τη φωτογραφία:

Με τι παράπονο έφυγε ο ηθοποιός & το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη

Ποιο ήταν το παράπονο του ηθοποιού Γιώργου Βασιλείου και τι μήνυμα έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης;

Το μεγάλο παράπονο του Γιώργου Βασιλείου πριν φύγει από τη ζωή, όπως λένε κοντινοί του άνθρωποι, ήταν ότι το διάστημα που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, ελάχιστοι ήταν εκείνοι που τον σκέφτηκαν και λίγοι εκείνοι που τον πήραν τηλέφωνο για να τον ρωτήσουν εάν χρειάζεται κάτι.

Ο ηθοποιός Βασιλείου, ο οποίος έδινε για μεγάλο διάστημα μάχη με τον καρκίνο, έλεγε χαρακτηριστικά «με ξέχασαν», όπως αναφέρουν άνθρωποι που βρέθηκαν δίπλα του.

Ο Γιώργος Βασιλέιου λίγες μέρες πριν φύγει από τη ζωή, στις 20 Οκτωβρίου, είχε βρεθεί με την οικογένειά του στη Σαλαμίνα για μονοήμερη εκδρομή.

Ωστόσο, μήνυμα για τα συλλυπητήρια έστειλαν και πολιτικοί για τον αγαπημένο ηθοποιό Γιώργο Βασιλείου, όπως ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σε μήνυμά του ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρει για τον θάνατο του Γιώργου Βασιλείου, «Με ιδιαίτερη θλίψη για την απώλειά του, εκφράζω στην οικογένειά του τα πιο ειλικρινή συλλυπητήριά μου».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, για την απώλεια του Γιώργου Βασιλείου, δήλωσε:

«Ένας ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος, ο Γιώργος Βασιλείου, έφυγε από κοντά μας, ύστερα από σκληρή μάχη για τη ζωή.

Υπηρέτησε, ως ηθοποιός, την τέχνη που αγάπησε και συμπαρατάχθηκε, ως βουλευτής της παράταξής μας, στους αγώνες για το συλλογικό καλό.

Με ιδιαίτερη θλίψη για την απώλειά του, εκφράζω στην οικογένειά του τα πιο ειλικρινή συλλυπητήριά μου».

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ π. ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΒΑΣΙΛΗ Α. ΥΨΗΛΑΝΤΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

 

new-46

“ Με οδύνη πληροφορήθηκα την απώλεια του Γιώργου Βασιλείου.

Με ζήλο υπηρέτησε τόσο την τέχνη όσο και τον άνθρωπο. Ως καλλιτέχνης με το πηγαίο ταλέντο του, έβαλε την προσωπική του σφραγίδα, καθιερώθηκε και αγαπήθηκε. Ως πολιτικός τον διέκρινε το αίσθημα δικαίου και το πάθος για προσφορά στον συνάνθρωπό του.

Ξεκινώνατς τον πολιτική μου πορεία, διακρίνοντας το πάθος μου για προσφορά στα νησιά μας, στάθηκε κοντά στον αγώνα μου, συνοδοιπόρος και μάχιμος υποστηριχτής.

Τον αποχαιρετώ εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη μου για όσα άπλετα μας έδωσε καθώς και τα ειλικρινή συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του.

Η μνήμη του να είναι Αιώνια.”

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Απ’τους πιο αγαπημενους ηθοποιους που έχει αναδείξει η Χώρα μας.Κρίμα, πολύ κρίμα.Καλό παράδεισο και καλή αναπαυση να έχει η ψυχουλα του.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ