ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με τον Προϊστάμενο Πρωτοβάθμιας ο Αγιασμός στο 1ο Δημοτικό – Τα σχολεία της Κω έχουν πάνω από 20 μαθητές ανά τμήμα…

0
3821

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ
Με πολύ κόσμο (γονείς και παιδιά) χτύπησε το πρωί το πρώτο κουδούνι στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κω στην Αγ. Μαρίνα.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ, παρουσία του Προέδρου της Σχ. Επιτροπής Μ. Ζερβού, του μέλους Μ. Βαβλά-Μουζουράκη, του Προϊσταμένου Α’ Βάθμιας εκπαίδευσης Δωδ/σου κ. Ράπτη, του τοπικού συμβούλου (εκπροσώπου της παράταξης ΟΡΑΜΑ, Ν. Χατζηδιαμαντή, του Προέδρου του συλλ. γονέων Φ. Σλίμαν ο οποίος έδωσε τις ευχές του στα παιδιά, και πολλών γονέων.

Η Διευθύντρια του σχολείου Μ. Ψύρη ευχαρίστησε θερμά όλους τους παριστάμενους, παρουσίασε τους νέους συναδέλφους της και καλωσόρισε ιδιαίτερα τα «πρωτάκια», με όλους τους παριστάμενους να ξεσπούν σε ένα ζεστό χειροκρότημα.

Ήταν χαρακτηριστική η επισήμανση του προϊσταμένου πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης δωδ/σου κ. Ράπτη ότι επέλεξε να παραστεί σημειολογικά στους αγιασμούς των σχολείων της Κω μιας και έχουν πάνω από 20 μαθητές ανά τμήμα… Γι’ αυτό και δόθηκε βάρος στην έγκαιρη στελέχωση φέτος με εκπαιδευτικό προσωπικό ώστε να μην υπάρχουν ουσιαστικές ελλείψεις.

Τις ευχές τους έδωσαν με ιδιαίτερο τρόπο τόσο ο Σεβασμιώτατος όσο και ο κ. Ράπτης λέγοντας ότι ο κ. Ζερβός τους εκμυστηρεύτηκε ότι θα βάλει κλιματισμό στην αίθουσα και θα φτιάξει το κλειστό γυμναστήριο στο υπόγειο… Με τον κ. Ζερβό να χαμογελά και να απαντά, επίσης με χιούμορ, λέγοντας ο Σεβασμιώτατος μου είπε ότι είχε σκοπό να κάνει ότι λιποθυμάει για να πιέσει για τον κλιματισμό…

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ