Νοσοκομείο Κω: Ευχαριστήριο στο Σύλλογο Μηχανικών Αυτοκινήτων

1
1577

Ευχαριστήριο

Το προσωπικό και η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας ΚΩ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ» ευχαριστούν θερμά το Σωματείο Μηχανικών Αυτοκινήτων Κω και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Εμμ. Γαμπιεράκη και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που εκδήλωσαν για τις ανάγκες του νοσοκομείου μας και τελικά την χορηγία τους σε είδος, για την ενίσχυση της καλής λειτουργίας του.

Πιο συγκεκριμένα ανακατασκευάσθηκε το κοινόχρηστο μπάνιο του πρώτου ορόφου που παρέμενε μη λειτουργικό τα τελευταία 8 χρόνια, κατασκευάσθηκε νέο μπάνιο για το προσωπικό της χειρουργικής κλινικής και αντικαταστάθηκαν όλα τα είδη υγιεινής των δωματίων νοσηλείας της χειρουργικής κλινικής. Η διάθεση προσφοράς, η αλληλεγγύη και ο εθελοντισμός που επιδεικνύεται από την τοπική κοινωνία αποτελούν επιβράβευση και ταυτόχρονα κίνητρο για εργαζόμενους και διοίκηση για συνεχή προσπάθεια βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας στο νησί μας.

Ο Αν. Διοικητής του ΓΝ-ΚΥ ΚΩ

«ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ»

Νεκτάριος Π. Γεωργαντής

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΕΥΓΕ.
    Τα καλύτερο δώρο για το νησί και το νοσοκομείο του είναι η όσο γίνεται άρτια κατάστασή του.
    Και ο κ. Νεκτάριος πρέπει να νοιώθει όμορφα ανήμερα της γιορτής του.
    Χρόνια πολλά αγαπητέ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.