ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Σήμερα γάμος γίνεται: Χαμός με στολισμένες νταλίκες από Κω έως Ζηπάρι… (Ο πιο θορυβώδης γάμος!)

2
13742

ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ο ΓΑΜΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ & ΤΗΣ ΚΑΤΙΑΣ

Σε κάθε γάμο είθισται τουλάχιστον φίλοι και συγγενείς να ξεσηκώνουν τον κόσμο κορνάροντας με τα αυτοκίνητα. Αυτό που έγινε όμως σήμερα στην Κω ήταν το κάτι άλλο…

Πολλές στολισμένες νταλίκες έκαναν την εμφάνισή τους από νωρίς τόσο στην πόλη, όσο και στο Ζηπάρι.

Ντυμένες με άσπρες κορδέλες και υπό τους εκκωφαντικούς ήχους από τις κόρνες διέσχισαν τον επαρχιακό Ζηπάρι-Κω, Κω-Ζηπάρι (κάπου εκεί στο Φιλίνος, με την βροχή το πέρασμα με νταλίκες ήταν η καλύτερη λύση…) με κατεύθυνση την εκκλησία της Ανάληψης, οδηγώντας την νύφη Κάτια Παπαποστόλου στην Εκκλησία.

Όπως φαίνεται και στα βίντεο ο πανευτυχής μπαμπάς Αποστόλης Παπαποστόλου βοηθάει τη νύφη να κατεβεί, ενώ η μητέρα της Ειρήνη από πίσω κρατάει την ομπρέλα.

Ακολούθησε το μυστήριο παρουσία πλήθους συγγενών και φίλων που έδωσαν τις θερμότερες ευχές τους στο λαμπερό ζευγάρι, τον Αλέξανδρο Ζαργαβατσάκη και την Κάτια Παπαποστόλου για βίον ανθόσπαρτο και καλούς απογόνους!!!

Κουμπάροι του ζεύγους ήταν: ο Γιώργος Χούτας, η Αφροδίτη Χατζηγιακουμή, ο Κωνσταντίνος Παπαποστόλου και ο Αντώνης Παντελίδης.

Ακολούθησε τρικούβερτο γλέντι με τον Βαγγέλη Κονιτόπουλο και τους γιους του σε μεγάλα κέφια στη Νέα Φαντασία.

Να ζήσετε παιδιά, πάντα χαρούμενοι κι ευτυχισμένου!!! Ας είναι ο γάμος σας η αρχή μιας ατελείωτης χαράς, ευτυχίας, ευημερίας και αρμονίας που να σας συνοδεύει γλυκά και τους δύο για πάντα!!!

(Ευχαριστούμε τον φίλο Νίκο και τον φίλο Λευτέρη Κοκκαλάκη για τις φωτό και τα βίντεο)

Geplaatst door Νικος Ηλιος op zaterdag 4 november 2017

https://www.facebook.com/stefanos.papapostolou.5/videos/1920033551595771/

Geplaatst door Leuteris Kokalakis op zaterdag 4 november 2017

Το γαμήλιο γλέντι είχε ξεκινήσει από χτες

https://www.facebook.com/stefanos.papapostolou.5/videos/1919636378302155/

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σας ευχομαστε την ευλογία του Θεού την ημέρα του γαμου σας κ μακαρι να βρίσκεται πάντα στην καρδιά σας,στο φως του σπιτιού σας κ στην κοινή σας ζωή………Συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!Οι νταλικες ήταν όντως το κάτι άλλο παιδιά, έγινε χαμος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ