Αρχική Ειδήσεις Φήμες Μεγάλη κινητοποίηση στη Ρόδο για μια… κόμπρα από τα JUMBO

Μεγάλη κινητοποίηση στη Ρόδο για μια… κόμπρα από τα JUMBO

1
2597

Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη θα βρεθεί ο… φαρσέρ

Την Πυροσβεστική Υπηρεσία της Ρόδου, το Δασαρχείο, την Αστυνομία και την Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου, κατάφερε ν’ αναστατώσει ξενοδοχοϋπάλληλος σε ξενοδοχειακό συγκρότημα που βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του νησιού μας, θέλοντας να κάνει φάρσα σε συναδέλφους του, η οποία αποδείχθηκε τελικά κακόγουστη.

Από τα στοιχεία που συγκέντρωσε η ΡΟΔΙΑΚΗ, προκύπτει ότι το πρωί της περασμένης Κυριακής 22 Οκτωβρίου, προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση σε ξενοδοχειακό συγκρότημα της ανατολικής Ρόδου, όταν υπάλληλοι που μετέβησαν σε μια από τις αποθήκες ιματισμού, είδαν σε μικρή απόσταση από την πόρτα που άνοιξαν, ένα φίδι που τους έμοιαζε με κόμπρα.
Ένας από αυτούς, τράβηξε μάλιστα φωτογραφία με το κινητό του τηλέφωνο και αποφασίστηκε να ειδοποιηθούν οι αρμόδιες αρχές.

Μάλιστα στις φωτογραφίες το φίδι αυτό έμοιαζε με κόμπρα!
Ο άνθρωπος που διοργάνωσε την φάρσα αυτή, βλέποντας την εξέλιξη που έπαιρνε η φάρσα του, φοβήθηκε, πήγε στο σημείο και εξαφάνισε την… κόμπρα η οποία τελικά ήταν ένα από τα παιχνίδια που διαθέτει πολυκατάστημα της περιοχής μας. Ο ίδιος δεν αποκάλυψε αρχικά τίποτα σε κανέναν.

Παρά το γεγονός ότι στη Ρόδο όπως είναι γνωστό δεν υπάρχουν κόμπρες, εν τούτοις αποφασίστηκε να γίνει εξονυχιστικός έλεγχος, στην περίπτωση που ένα τέτοιο ερπετό θα μπορούσε να είχε εισαχθεί  παράνομα στο νησί μας από το εξωτερικό.
Στο σημείο είχαν ειδοποιηθεί όμως και άρχισαν τις έρευνες, άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της περιοχής, στελέχη της Διεύθυνσης Δασών Δωδεκανήσου καθώς επίσης και αστυνομικοί της περιοχής, για την περίπτωση που χρειάζονταν να ληφθούν πρόσθετα μέτρα.

Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε όταν στο σημείο κλήθηκε και ειδικός ο οποίος βλέποντας με προσοχή την φωτογραφία, κατάλαβε ότι επρόκειτο για φίδι απομίμηση και τότε άρχισαν όλα να ξεκαθαρίζουν.

Σε βάρος του αυτουργού, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ρόδου κος Δημήτριος Φερεντίνος, αναμένεται να ασκήσει εντός των ημερών ποινική δίωξη, προκειμένου να παραπεφθεί στην δικαιοσύνη ο υπεύθυνος, ο οποίος κινητοποίησε για… πλάκα, τρεις δημόσιες υπηρεσίες και την ίδια την Εισαγγελία Ρόδου για αρκετές ώρες.

rodiaki.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ