Νοσοκομείο Κω: Ανάληψη Καθηκόντων Επικουρικού Ιατρού Χειρουργού Ορθοπεδικής Μ. Χριστοδούλου

0
3957

Θέμα: «Ανάληψη Καθηκόντων Επικουρικού Ιατρού ειδικότητας Χειρουργού Ορθοπεδικής»
Το Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Κω «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ» στο πλαίσιο της συνεχούς ενημέρωσης του κοινού ανακοινώνει ότι την Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017 ανέλαβε καθήκοντα ο Ιατρός Χριστοδούλου Μιχαήλ ειδικότητας Χειρουργού Ορθοπεδικής αφού προηγουμένως υπεγράφη η σχετική σύμβαση εργασίας από τον Αν. Διοικητή του ΓΝ-ΚΥ Κω Νεκτάριο Γεωργαντή. Η υπογραφή της σύμβασης πραγματοποιήθηκε παρουσία του Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας Συντονιστή Διευθυντή Ορθοπεδικής Βασίλειου Μπεσίρη, του Διευθυντή Ορθοπεδικής της Μονάδας ΠΕΔΥ ΚΩ Ιωάννη Παπαβασιλείου που εντάσσεται στην Ορθοπεδική κλινική του Νοσοκομείου, την Επιμελήτρια Β’ Ορθοπεδικής Αναστασία Κομίνη, την Διευθύνουσα Νοσηλευτικής Υπηρεσίας Όλγα Ιωαννίδου και τον προϊστάμενο του Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού Νίκο Ζαμάγια. Η σύμβαση του Ιατρού είναι ορισμένου χρόνου και έχει διάρκεια τρία (3) χρόνια. Με την συγκεκριμένη πρόσληψη ενισχύεται περαιτέρω η Ορθοπεδική κλινική του Νοσοκομείου μας που αντιμετωπίζει σημαντικό αριθμό σοβαρών ορθοπεδικών περιστατικών με ιδιαίτερη ένταση κατά την καλοκαιρινή περίοδο κυρίως λόγω των τροχαίων ατυχημάτων και όχι μόνο.
Τακτικά εξωτερικά ιατρεία ορθοπεδικής πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Παρασκευή με ραντεβού. Για τον προγραμματισμό των ραντεβού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν όλο το 24-ωρο στο 1535 – το αυτόματο σύστημα της Πύλης για την Υγεία – ενώ παράλληλα μπορούν να χρησιμοποιούν και την διαδικτυακή σελίδα στην διεύθυνση http://www.1535.gr όπου έχουν την επιπλέον δυνατότητα να επιλέξουν την ημερομηνία και την ώρα που τους εξυπηρετεί.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΝ-ΚΥ ΚΩ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.