Υπογραφή Σύμβασης και Ανάληψη Καθηκόντων Επικουρικού Ιατρού Ουρολογίας ΚΟΥΛΗ ΛΑΖΑΡΟΥ στο Νοσοκομείο Κω

4
2235

Θέμα: «Υπογραφή Σύμβασης και Ανάληψη Καθηκόντων Επικουρικού Ιατρού ειδικότητας Ουρολογίας»

Το Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Κω «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ» στο πλαίσιο της συνεχούς ενημέρωσης του κοινού ανακοινώνει ότι την Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017 ανέλαβε καθήκοντα ο Ιατρός ΚΟΥΛΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ ειδικότητας Ουρολογίας αφού προηγουμένως υπεγράφη η σχετική σύμβαση εργασίας από τον Αν. Διοικητή του ΓΝ-ΚΥ Κω Νεκτάριο Γεωργαντή. Η σύμβαση του Ιατρού είναι ορισμένου χρόνου και έχει διάρκεια τρία (3) χρόνια. Με την συγκεκριμένη πρόσληψη ενισχύεται ο Χειρουργικός τομέας του Νοσοκομείου μας που αντιμετωπίζει σημαντικό αριθμό περιστατικών. Σημειώνουμε ότι στο Νοσοκομείο μας τους τελευταίους μήνες τις ανάγκες της ειδικότητας Ουρολόγου καλύπτει Στρατιωτικός Ιατρός. Επίσης, σε ότι αφορά την πρόσληψη μόνιμου ουρολόγου η σχετική διαδικασία βρίσκεται προς τα τελευταία στάδιά της και το επόμενο διάστημα θα συνεδριάσει το σχετικό Συμβούλιο Κρίσεων Ιατρών του Νοσοκομείου μας.

Τακτικά εξωτερικά ιατρεία ουρολογίας θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη με ραντεβού. Για τον προγραμματισμό των ραντεβού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν όλο το 24-ωρο στο 1535 – το αυτόματο σύστημα της Πύλης για την Υγεία – ενώ παράλληλα μπορούν να χρησιμοποιούν και την διαδικτυακή σελίδα στην διεύθυνση http://www.1535.gr όπου έχουν την επιπλέον δυνατότητα να επιλέξουν την ημερομηνία και την ώρα που τους εξυπηρετεί.

Τέλος, επισημαίνεται ότι μετά από συνεννόηση με τον ιατρό μπορούν να πραγματοποιηθούν ενδοκυστικές εγχύσεις σε όσους χρήζουν της σχετικής θεραπείας ενώ στα πλαίσια δράσεων προληπτικής ιατρικής ξεκινάει και συστηματικός έλεγχος για καλοήθη υπερτροφία προστάτη στους άνδρες.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΝ-ΚΥ ΚΩ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. επικουρικος!
    πριν 2 χρονια ειχαμε μονιμο ιατρο!!!!! σημειωσατε χ ας πουμε

  2. Και ενώ είναι τρομερός γιατρός το νοσοκομείο δεν κάνει κάτι να τον μονιμοποίηση και φεύγει..

  3. Έφυγε και ο κ.Κούλης το 2022 και ο νοσηλευτης του ιατρείου ο κ.Καρτέρης το 2023.Το νοσοκομείο της Κω έχασε εξαίρετους ανθρώπους ,η διοίκηση δεν έκανε τίποτα για να τους κρατήσει.

  4. Κυρίε Καρτέρη και κύριε Κούλη γιατρός και νοσηλευτης του πρώην Ουρολογικού ιατρείου μας λείπετε η Κως δεν έκανε τίποτα για να σας κρατήσει!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ