ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Κω: Ένα μεγάλο Ευχαριστώ για την προσφορά και ένα πικρό Αντίο στον κυρ-Θανάση μας

0
644

Τα λόγια μοιάζουν φτωχά και ανήμπορα να περιγράψουν τον Άνθρωπο που οργάνωσε και στήριξε τον Ιατρικό Σύλλογο Κω για περισσότερα από 40 χρόνια.

Δικαίως θεωρείται ο στυλοβάτης και ο οργανωτής του Συλλόγου μας στον οποίο πρόσφερε απλόχερα και χωρίς ιδιοτέλεια την αγάπη και τις γνώσεις του.

Θυμόμαστε τον κυρ- Θανάση μας – γιατί τον θεωρούμε δικό μας και αναπόσπαστο κομμάτι του συλλόγου μας – με την χαρακτηριστική φιγούρα του πάνω στο ποδήλατό του, να επισκέπτεται όλους τους γιατρούς με απλότητα και κυρίως με σεβασμό.

Αθόρυβος, επικοινωνιακός, διδακτικός αλλά όχι επιδεικτικός, υπήρξε παράδειγμα εργατικότητας για όλους εμάς.

Πάντα με υπομονή και ταπεινοφροσύνη ήταν κοντά μας για να μας στηρίξει, συμβουλέψει, ενθαρρύνει, βοηθήσει και να μας καθοδηγήσει ακούραστα και πάντα με πολύ πολύ αγάπη.

Ακόμα και όταν πέρασαν τα χρόνια και κουρασμένος αποχώρησε από τον Ιατρικό Σύλλογο, εξακολουθούσε παρόλα αυτά να είναι κοντά μας.

Το πλούσιο συγγραφικό έργο που αφήνει πίσω του και αφορά τη λαογραφία της Κω, θα συντροφεύει τόσο εμάς όσο και τις επόμενες γενιές.

Είμαστε εδώ για να πούμε ένα μεγάλο Ευχαριστώ για την προσφορά, και συνάμα ένα πικρό Αντίο στον κυρ-Θανάση μας και να εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΡΙΑ ΦΡΑΤΖΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΑΒΑΛΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ