ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Το αποχαιρετιστήριο γλέντι για τον Δημήτρη Κουσπακίδη στη «Φτωχή Καλύβα» στο Λαγούδι

2
2582

Έφυγε σήμερα για την Αυστραλία, ο πρωτοχορευτής μας Δημήτρης Κουσπακίδης, αποχαιρετώντας και ανανεώνοντας το ραντεβού με τους πολυάριθμους φίλους του στο νησί μας για την επόμενη χρονιά «πρώτα ο Θεός», όπως μας είπε χαρακτηριστικά.

Χτες βράδυ οι μερακλήδες φίλοι του (ο Γιάννης Μπάρκας και η παρέα του) για να τον αποχαιρετήσουν του ετοίμασαν ένα μοναδικό γλέντι «όπως παλιά», στη «φτωχή καλύβα» στο Λαγούδι.

Εκεί βρέθηκε ο βιρτουόζος του βιολιού Δημήτρης Πέτρου σμίγοντας με τον Μανώλη Μάμμη (βιολί-τραγούδι), τον κυρ-Αντώνη Ματθαίο (ο οποίος συνεχίζει να τραγουδά και να θυμάται τραγούδια και στίχους που έχουν πια ξεχαστεί) και την υπόλοιπη παρέα (Μ. Πίτσης, Τσαμπουνιάρης, Λαμπρόγλου, Κουτσουδάκης κ.α.) σε ένα γλέντι με παλιούς σκοπούς και τραγούδια, με τους μοναδικούς μεζέδες της κ. Διονυσίας και άφθονο κρασί, που κράτησε έως τα ξημερώματα.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Άνθρωπος διαμάντι,τέτοιοι άνθρωποι δεν ξαναγινονται με τίποτα. Άνθρωποι γνησιοι και απονηρευτοι που σπανιζουν στις μέρες μας.Του ευχομαστε καλή επιστροφή στην Αυστραλία,τον είδαμε σήμερα και απο κοντά και του ευχηθηκαμε υγεία και να έρχεται για πολλά χρόνια ακόμη στην Πατρίδα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ