Στη σκιά της Αλήθειας… Της Ξανθίππης Αγρέλλη

6
2310
Ψαλίδι / Άγ. Γαβριήλ / Εξοχή, Κως

Το δρόμο για το τυπογραφείο, πήρε η δεύτερη λογοτεχνική προσπάθεια, της καλής συναδέλφου (& συγγραφέως), Ξανθίππης Αγρέλλη. Σε αυτό το βιβλίο, ξεδιπλώνεται η ζωή πέντε ανθρώπων, που ζουν ανάμεσα μας και βαδίζουν σε διαφορετικούς δρόμους. Μέσα από τις ιστορίες αυτές, θα ζήσουμε την περίπλοκη πορεία τους, ώσπου οι δρόμοι τους κάποτε θα συναντηθούν. Το κοινωνικό αυτό μυθιστόρημα, αναφέρεται στον τυχερό Αλέξανδρο, την παραγκωνισμένη Έλλη, την ξεχασμένη Πηνελόπη, την άτυχη Ξένη και την βάναυσα κακοποιημένη Αγνή.

Όλη η αφήγηση διαδραματίζεται, κυρίως στον δικό μας αγαπημένο χώρο της Πολυνησίας των Δωδεκανήσων, με φανταστικά ή και πραγματικά στοιχεία και γεγονότα, που εμπλουτίζουν το βιβλίο των 450 σελίδων.

Θα κυκλοφορήσει, από το Τυπογραφείο, Κέντρο Γραφικών Τεχνών, των Μαστρογιώργη – Γερασκλή, όπως κυκλοφόρησε το 2012 και το προηγούμενο λαογραφικό μυθιστόρημα, 400 σελίδων, της ιδίας συγγραφέως, ‘Οι Αποσπερίδες του χωριού μου.’

Το περιμένουμε  με  μεγάλο ενδιαφέρον…

Συγχαρητήρια & καλή επιτυχία στο νέο λογοτεχνικό έργο!

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συγχαρητηρια Ξανθιππη μου,είμαι σίγουρη οτι θα σκισει όπως και το προηγούμενο που έγινε αναρπαστο.Το περιμένουμε με ανυπομονησια.Καλή επιτυχία!!!!!!!!!!:):):):):):):)

  2. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗ ΕΜΦΆΝΙΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΊΔΑΣ AEGEANEWS

  3. Συγχαρητηρια στην Ξανθιππη και όσο για την αναβαθμισμενη εμφάνιση της aegeanews ειλικρινα ήταν ευχαριστη έκπληξη,μπραβο στον Γιάννη Κιαρη και καλή συνέχεια.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ