Ο Κώος εστιάτορας Στέφανος Τρουμούχης κέρδισε 1.000.000 € στο πόκερ και βοηθά τους σεισμόπληκτους στην Κω!

8
10143
Ο 35χρονος τυχερός με τη μεγάλη καρδιά μιλά στην Espresso

Επαιξε πόκερ στο διαδίκτυο και τίναξε την μπάνκα στον αέρα, κερδίζοντας πάνω από 1.000.000 ευρώ! Την τύχη του πρωτάρη είχε ο επιχειρηματίας Στέφανος Τρουμούχης από την Κω, ο οποίος έγινε από τη μια στιγμή στην άλλη εκατομμυριούχος! 

ΑΠO ΤΗ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Ο ιδιοκτήτης του ρεστοράν Blue Ocean δεν πίστευε στα μάτια του, όταν το όνομά του αναβόσβησε δίπλα στη λέξη «Winner» και, όπως λέει στην «Espresso», ακόμα δεν έχει πιστέψει ότι κέρδισε αυτό το ασύλληπτο ποσό: «Εγινε πριν από περίπου τρεις εβδομάδες και ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Το ποσό ήταν 1.155.000 ευρώ και, όπως ενημερώθηκα με e-mail, έγινε και η παρακράτηση φόρου για το ελληνικό κράτος, ύψους 230.000 ευρώ. Συνέβησαν όλα τόσο γρήγορα που ακόμα και οι φίλοι μου αιφνιδιάστηκαν. Νιώθω ότι ήταν δώρο Θεού για μένα και την οικογένειά μου, αλλά και τους σεισμοπαθείς συνανθρώπους μου, τους οποίους σκοπεύω να βοηθήσω όσο πιο πολύ μπορώ».

Καινούργιο ξεκίνημα

Στο νησί κυκλοφορούν τα νέα πως ο 35χρονος εστιάτορας συναντήθηκε ήδη με οικογένειες που έχασαν τα σπίτια τους στον καταστροφικό σεισμό του Ιουλίου, χαρίζοντάς τους χρηματικά ποσά για να σταθούν στα πόδια τους και να κάνουν ένα καινούργιο ξεκίνημα. «Είναι κάτι που κάνω με την καρδιά μου και δεν πρόκειται να αναφέρω ονόματα. Τα χρήματα αυτά έχουν σκοπό και έτσι θα τα αξιοποιήσω. Μελετάω προσεκτικά πώς μπορώ να τα επενδύσω και επί του παρόντος άρχισα εργασίες στο μισόχτιστο σπίτι που είχα για να ολοκληρωθεί» αποκαλύπτει ο Στέφανος Τρουμούχης.

Στη γειτονιά του, όπως λέει, κανείς δεν τον φωνάζει πια με το όνομά του: «“Καλώς τον εκατομμυριούχο” μου λένε χαριτολογώντας φίλοι και γνωστοί και σκάμε στα γέλια. Πολλοί χάρηκαν με αυτό που συνέβη και άλλοι όχι. Ολα καλά όμως».

Ο επιχειρηματίας θυμάται πως τον περασμένο χειμώνα, τότε που του προέκυψαν κάποια έκτακτα και μεγάλα οικογενειακά οικονομικά προβλήματα, είχε εκμυστηρευτεί στη γυναίκα του πως, αν κέρδιζε 1.000.000 ευρώ, θα γινόταν ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου. Και να που λίγους μήνες αργότερα η τύχη τού χαμογέλασε. «Εκείνη την απίστευτη ημέρα είχα χάσει 100 δολάρια στο πόκερ και αποφάσισα να ρισκάρω σε άλλο διαδικτυακό παιχνίδι, έτσι για πλάκα. Και να που εκεί με περίμεναν τα καλύτερα!» δηλώνει ο Στέφανος Τρουμούχης, ο οποίος απολαμβάνει το οnline πόκερ και συμμετέχει επίσημα στο live Poker Stars Championship Barcelonas, με σκοπό να εξελιχθεί σε επαγγελματία παίκτη.

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΣΥΝΕΣΗ-ΛΟΓΙΚΗ [ΔΥΣΚΟΛΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΙ,ΣΤΑ ΠΑΝΩ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΩ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ],,,

  2. στα φρουτακια κερδισε, οχι στο ποκερ…Καθαρή τύχη δηλ, όχι ικανότητα, αλλά μπράβο στο παιδί, πόσοι από εμας δε θα ηθελαν να είναι στη θεση του. Μέγα λάθος του όμως η δημοσιοποίηση και κυρίως στην Esprersso κιόλας….
    Μακάρι να τα κρατήσει και να μην τα παιξει…

  3. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΕΦΑΝΕ.ΣΥΝΕΣΗ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ, ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΚΑΙ ΔΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΟ, ΦΘΕΙΡΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΕΙΡΕΙ.
    ΑΝ ΤΟ ΔΕΙΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΣΑΝ ΔΩΡΟ ΘΕΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙΣ ΙΣΑΝΑΛΟΓΑ!ΕΧΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΖΗΣΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ.
    ΜΗΝ ΞΑΧΑΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΠΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΣΑΙ!ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΑΓΑΠΑΣ!ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΣΑΙ,ΟΧΙ ΝΑ ΣΚΟΡΠΑΣ!
    ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!

  4. Σε καλή μεριά και ΜΠΡΑΒΟ στο παιδί.Ο Θεός να του χαρίζει πάντα υγεία και να κάνει πάντα τέτοιες ανθρώπινες και αξιεπαινες πράξεις.

  5. ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΤΕΦΑΝΕ,
    ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ! ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΣΟ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙ «ΑΘΕΜΙΤΟ», ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ, ΣΩΦΡΟΝ ΝΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΡΕΥΤΕΙΣ ΤΑΠΕΙΝΑ!! Η ΤΑΠΕΙΝΟΦΡΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΙΟ! ΚΑΝΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΩΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΩΝ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΦΥΣΙΚΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΑΝΕΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΠΩΣ ΟΤΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ,ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ ΝΑ ΧΑΘΕΙ!
    ΖΗΣΕ ΟΣΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΚΕΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΑΓΑΠΑΣ, ΚΑΙ ΕΙΘΕ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ!
    ΣΤΗΝ ΓΛΥΚΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΝΟΥΛΑ, ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΕ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΑ «ΑΔΕΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ» ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥΣ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ