ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Ξεκίνησε η δράση της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ στην Κω, με τον καθαρισμό του επαρχιακού οδικού δικτύου

6
1715

Με τον καθαρισμό του επαρχιακού οδικού δικτύου, η ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ, ξεκίνησε τη δράση της στην Κω

Συνάντηση εργασίας των Γ. Χαλκιδιού, Χ. Ευστρατίου και Ν. Γιωτόπουλου, για την παρακολούθηση της προόδου των εργασιών

Συνάντηση εργασίας, με αντικείμενο την έναρξη δράσης της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ στο νησί της Κω, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Επαρχείο Κω.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Έπαρχος, Γιώργος Χαλκιδιός, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Επιχειρησιακής Ετοιμότητας, Χρήστος Ευστρατίου και ο Διευθυντής της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ, Νίκος Γιωτόπουλος.

Όπως είναι γνωστό, η ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ από φέτος επεκτείνεται και στο νησί της Κω, μετά τα εξαιρετικά αποτελέσματα της δράσης της στο νησί της Ρόδου, παρέχοντας υπηρεσίες στο κοινωνικό σύνολο, με στόχο την περιβαλλοντική προστασία των νησιών και την εν γένει βελτίωση της ποιότητας ζωής της τοπικής κοινωνίας.

Η έναρξη δράσης της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ στην Κω, έγινε με τον καθαρισμό του επαρχιακού οδικού δικτύου του νησιού.

Το προσωπικό της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ στην Κω, αποτελείται από τέσσερα άτομα, που ήδη ξεκίνησαν να εργάζονται, από την περασμένη Δευτέρα, αμέσως μετά την υπογραφή της Προγραμματικής Σύμβασης με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, η οποία, για τρίτη χρονιά φέτος, χρηματοδοτεί την εταιρεία, εξ ίδίων πόρων, με το ποσό των 500.000 ευρώ και για διάστημα 5 μηνών, που είναι και η διάρκεια της τρέχουσας Προγραμματικής Σύμβασης.

Σημειώνεται ότι η συνεργασία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με την ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ είναι συνεχής. Όπως συμφωνήθηκε, συναντήσεις εργασίας όπως η σημερινή, θα πραγματοποιείται κάθε τρεις εβδομάδες στην Κω, όπου θα εξετάζεται η πρόοδος των εργασιών και να γίνεται και ο προγραμματισμός των παρεμβάσεων που έχει ανάγκη το νησί.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για την εταιπρόφυκα έχετε λεφτά για τις εθελοντικές οργανώσεις της Κω που τρέχουν κάθε στιγμή που χρειαστεί ούτε Cent.

    • Μόνο για να μαζεύουν σκουπίδια και αγκάθια είναι ικανοί οι ΦΕΛ@Ι της περιφέρειας και ο αξιότιμος Έπαρχος με 500.000€.

      ΤΡΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ και οι πονηροί της περιφέρειας μοιράζουν 500.000 € για να καθαρίσουν τα αγκάθια του Επαρχιακού τέσσερις εργαζόμενοι; ΒΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;;;

    • ΧΑΛΚΙΔΙΕ, άφησε τα κατσαβίδια και πιάσε την τσάππππααα. Τις συσκέψεις άφησε τις για όσους καταλαβαίνουν.

      Μετά από τόσες συσκέψεις που έκαναν τους πολίτες να ανασάνουν από τα προβλήματα του σεισμού τώρα έχει ανάγκη και από λίγη γυμναστική… ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ.

  2. Ούτε να διαβάσεις δεν ξέρεις. Που να καταλάβεις ότι υπάρχουν πυρκαϊές και πλημμύρες εκτός από τους σεισμούς. Το τι φελλός είσαι φαίνεται από αυτά που γράφεις.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ