Γιώργος Χαλκιδιός: Ντροπή για την πολιτική ζωή η επίσημη γραμμή του Δήμου Κω με συνεχή διολίσθηση στην αθλιότητα

0
2546

 

Ντροπή για την πολιτική ζωή η επίσημη γραμμή του Δήμου Κω με συνεχή διολίσθηση στην αθλιότητα

Απάντηση του Επαρχείου Κω σε Δελτίο Τύπου του Δήμου Κω για τον καθαρισμό των ρεμάτων:

Με την ανακοίνωσή του για τον καθαρισμό των ρεμάτων, ο Δήμος Κω συνεχίζει να επιδεικνύει πρωτοφανή αθλιότητα που δεν έχει προηγούμενο στα πολιτικά χρονικά του νησιού.

Παρά το γεγονός ότι έχει αποσαφηνιστεί πλήρως και με την απαιτούμενη θεσμική τεκμηρίωση ότι  η αρμοδιότητα του καθαρισμού των ρεμάτων ανήκει στον Δήμο, επιμένει χωρίς ντροπή να διαστρεβλώνει την πραγματικότητα και να ψεύδεται,  με ένα τρόπο ακραία διχαστικό και υβριστικό προς την νοημοσύνη των συνδημοτών μας.

H χυδαιότητα της ανακοίνωσης του Δήμου Κω ,συμπυκνωμένη στην πρόταση : «Παρά το γεγονός ότι η αρμοδιότητα για τον καθαρισμό των ρεμάτων δεν ανήκει στον Δήμο αλλά στην Περιφέρεια, η οποία προχωρεί σε καθαρισμούς ρεμάτων στη Ρόδο …» αποτελεί και το στίγμα της ντροπής του Δήμου Κω που δίκην ψευτόμαγκα, συνειδητά και ανεύθυνα καλλιεργεί τον διχασμό !

Όσο για τις  αναφορές περί «θωράκισης του νησιού», όταν διατυπώνονται  από τη δημοτική αρχή του Γιώργου Κυρίτση, μοιάζουν περισσότερο με φάρσα, αν όχι με θέατρο του παραλόγου.

Όσο τα συμπλέγματα και ο εγωισμός γίνονται οδηγός και πολιτικά κίνητρα, τόσο αυξάνονται τα αδιέξοδα ενός νησιού, που πληρώνει βαρύ το τίμημα μίας πολιτικής που διολισθαίνει σταθερά και συνειδητά προς την αθλιότητα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ