Αρχική Ειδήσεις Εν Δωδεκανήσω ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Ένταση στο Δικαστήριο Ρόδου για τις παραλίες (Τους έβγαλε έξω...

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Ένταση στο Δικαστήριο Ρόδου για τις παραλίες (Τους έβγαλε έξω η Αστυνομία) – Απερρίφθησαν τα ασφαλιστικά μέτρα

12
2807

Ένταση στο Δικαστήριο της Ρόδου για τις παραλίες

Εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα του Δήμου Ρόδου κατά της ΕΤΑΔ

Ένταση στο Δικαστήριο της Ρόδου για τις παραλίες

 

Αναστάτωση επικράτησε πριν από λίγη ώρα στο Δικαστικό Μέγαρο της Ρόδου όπου βρισκόταν σε εξέλιξη η εκδίκαση της αίτησης προσωρινής διαταγής του Δήμου της Ρόδου στο πλαίσιο των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε κατά της ΕΤΑΔ, για να σταματήσουν όλες οι διαδικασίες για τις παραλίες που διαχειρίζεται στη Ρόδο, το 2017.

Συγκεκριμένα παρόντες ήταν αρκετοί δραστηριοποιούμενοι εδώ και χρόνια στις παραλίες αυτές, κυρίως ομπρελάδες, κάποιοι από τους οποίους επιτέθηκαν κατά των δικηγόρων της ΕΤΑΔ.

Όπως είναι φυσικό επικράτησε ένταση και αναστάτωση στο Δικαστικό Μέγαρο και στη συνέχεια η Αστυνομία τους οδήγησε εκτός κτηρίου.

Σημειώνεται ότι το δικαστήριο διέκοψε ζητώντας να προσέλθει ο αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Σάββας Διακοσταματίου.

Η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη και η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί εντός της ημέρας, ενώ στο χώρο παραμένουν ακόμη κάποιοι από τους ενδιαφερόμενους.

 

 

Απερρίφθησαν τα ασφαλιστικά μέτρα για τις παραλίες

Απερρίφθησαν τα ασφαλιστικά μέτρα για τις παραλίες

 

Απερρίφθη πριν από λίγα λεπτά η αίτηση προσωρινών ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε ο Δήμος Ρόδου κατά της ΕΤΑΔ για την χρήση των παραλιών της Ρόδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής» το Μονομελές Πρωτοδικείου Ρόδου απέρριψε την αίτηση, με το σκεπτικό ότι είναι αναρμόδιο να αποφασίσει για το συγκεκριμένο θέμα, το οποίο παραπέμπει για να αποφασίσει σε αντίστοιχο δικαστήριο των Αθηνών.

 

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τα λαμόγια τα έχει πιάσει πανικώς που ήρθε η ώρα να πληρώσουν τα κλεμμένα..Δεν φτάνει που έχετε κατακλέψει το δημόσιο τόσα χρόνια βγαίνετε και από πάνω λαμόγια!

    • Στην αρχή παραχώρησαν τις παραλίες οι δήμοι σε πολύτεκνους, άνεργους και σε άτομα με ειδικές ανάγκες... ΜΕΤΑ ;;;

      ΜΕΤΑ άρχισαν άλλα κριτήρια, αριθμός ψήφων, κομματικοί φίλοι, εξαγορά συνειδήσεων και προσωπικός στρατός ψηφοφόρων…

      • ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ,ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ 10 ΗΧΕΙΑ….

        • ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, επιτέλους θα έχουμε μερικές παραλίες ελεύθερες για τα παιδιά μας χωρίς νταβατζηλίκι.

          Χώστε πρόστιμα στους παράνομους που τόσα χρόνια καπάρωναν παραλίες χωρίς να πληρώνουν… Εάν μπορούσα και τα κοράκια της ΦΑΡΑΣ των ομπρελάδων το επέτρεπαν θα διάλεγα μια ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΠΟ ΟΜΠΡΕΛΕΣ για κάθε ημέρα. Είναι δύσκολο φυσικά γιατί οι μαφιόζοι της ξαπλώστρας έχουν καταφέρει να μοιράζουν τις παραλίες μεταξύ τους σε συνεργασία με τους Δημάρχους, πάντα το ίδιο κομμάτι λες και είναι κληρονομιά από τον παππού τους… Αλλά αφού επιμένεις θέλω ελεύθερο τμήμα παραλίας στον Μήλο, στα Κρητικά, στον Άγιο Φωκά, στα θερμά, στο Τιγκάκι, στον Παράδεισο, στον Άγιο Στέφανο, στην Αλυκή, παραλίες ελεύθερες για τους δημότες και τους επισκέπτες χωρίς νταβατζηλίκι….

      • ΜΕΤΑ?.αρχισε να διανεμεται η περιουσία των ντόπιων σε ξένα συμφέροντα...

        σε βραχιολάδικα που καταπάτησαν εκατοντάδες μέτρα…..και πλατείες παραλίες με κασόνια-ξαπλώστρες διακοσμημένες με κουρτίνες λευκές!!!!

      • τμήματα των ομπρελάδων και να συγκρίνουμε στα χιλιόμετρα των All Inclussives?Να βοηθήσει και η Κτηματική με αεροφωτογραφίες για να δεις ποιος έχει καταπατήσει,α ..και ξέχασα να σου θυμίσω ότι αυτοί που κατηγορείς είναι ένα μέρος,απ τους προνομιούχους μαγαζάτορες…

        • Τρέξτε να προλάβετε την παραλία σας νταβ@δες των παραλιών που σας τις χάρισαν οι δήμαρχοι για ψήφους διαπλοκής και στρατό ψηφοφόρων...

          Και όμως ο νόμος που ψήφισε ο ΣφΥΡΙΖΑ περιορίζει την εκμετάλλευση και βάζει κανόνες στους τραμπούκους που κάθε χρόνο ήθελαν την παραλία που κληρονόμησαν… Καλώς να έρθουν και άλλα πρόστιμα μπας και βάλουν μυαλό.

        • Τα all inclusive δίνουν ψωμί σε 100-200 οικογένειες ανά ξενοδόχειο οπότε δεν σας παίρνει λαμόγια

      • http://www.efsyn.gr/arthro/nomimopoioyntai-oi-katapatimenes-dasikes-ektaseis
        Νομιμοποιούνται καταπατημένες Δασικών εκτάσεων,άρθρο των Ελεύθερων Συντακτών,αλλά το ενδιαφέρον μας πάει στους ‘αιγιαλούς’,όχι τους σκλαβωμένουςαλλά τους οικογενειακούς….

  2. Ελεύθερες παραλίες για τους δημότες και επισκέπτες έργο του ΣΥΡΙΖΑ, αντισυνταγματική η παραχώρηση τους.

    Ας φροντίσουν οι δήμοι για δωρεάν οργανωμένες δημοτικές παραλίες σε όλο το νησί. Φτάνει πια η παράλογη εκμετάλλευση των παραλιών από βολεμένους των δημάρχων.

  3. Έτσι και φύγουν οι ομπρελαδες που κάθε πρωί είναι στα πόστα τούς από τις7:30 το πρωί για να καθαρίζουν να τσουγκρανιζουν. Νομίζετε ότι οι παραλίες θα είναι καθαρές; που έχει μερικούς από σάς τους ανωνημους που το καλάθι για τα σκουπίδια είναι δυο βήματα από εκεί που κάθεστε και δεν κάνετε τον κόπο να πάτε να πέταξετε τα σκουπίδια. Τα παρατάτε να σάς τα μαζέψει ο ομπρελας.ακομα και και το μηχάνημα για τα φύκια ο ομπρελας το φέρνει να καθαρίσει.

  4. Γιατί δεν λες από τις 6 το πρωί καθαρίζουμε? Όπου πάνε οι νεοέλληνες για μπάνιο γεμίζει η παραλία αποφάγια πάνες και πλαστικά μπουκάλια. Οι λίγοι
    παραθερηστες που νοιάζονται για την καθαριότητα γίνονται σκλάβοι των αλλων που δεν νοιάζονται. Τουλάχιστον εκεί που έχει ομπρέλες καθαρίζουν οι ομπρελαδες ,στις ελεύθερες καθαρίζουν οι πολίτες που ενδιαφέροντα. Στις αλυκές και στο καρναγιο π.χ γίνεται χαμός από σκουπίδια , έτσι θέλετε όλες τις παραλίες?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ