Περιφέρεια: Προκλητική, αναιδής, υστερική και τραμπουκική η συμπεριφορά της κ. Φτακλάκη

3
1091

Τρία χρόνια μετά, η παράταξη Μαχαιρίδη βγαίνει από την αφωνία και την παθητικότητα του θεατή, για να υπερασπιστεί το “ιερό δικαίωμα” της συνεργάτιδάς του στην πρόκληση και την ασυδοσία

Απάντηση του Γραφείου Τύπου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην ανακοίνωση της παράταξης της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου

Η πρώτη δημόσια ανακοίνωση της παράταξης του κ. Γιάννη Μαχαιρίδη από τα έδρανα της αντιπολίτευσης εδώ και τρία χρόνια, όλως περιέργως, αφορά την απόπειρα προάσπισης μιας προσβλητικής, αφύσικα προκλητικής, αναιδούς, υστερικής και τραμπουκικής συμπεριφοράς της συνεργάτιδας του Ελευθερίας Φτακλάκη. 

Σε μια εποχή που τα καθημερινά θέματα που πλήττουν τον τόπο είναι αναρίθμητα,  η παράταξη του Γιάννη Μαχαιρίδη, αποφάσισε να βγει από τη νιρβάνα, την απάθεια του θεατή και την αφωνία της, για να ασχοληθεί και να υπερασπιστεί το “ιερό της δικαίωμα” της συνεργάτιδάς του στην πρόκληση και την ασυδοσία. 

Στην ψευδή περιγραφή που συνοδεύει την ανακοίνωση της παράταξης Γιάννη Μαχαιρίδη, περί τήρησης νομιμότητας και αιτήματος συζήτησης των θεμάτων που αφορούν άλλη εταιρεία από αυτή της οποίας το ΔΣ συνεδρίαζε, δεν μπορεί κανείς φυσιολογικός άνθρωπος να απαντήσει χωρίς να αναγκαστεί να ακολουθήσει το επίπεδο της επιτιθέμενης και μαινόμενης συνεργάτιδάς του.

Να την χαίρεται, να την υπερασπίζεται και να την στηρίζει , χωρίς βέβαια να προβάλει και την δημόσια απαίτηση να υφιστάμεθα όλοι την χυδαιότητα τέτοιων συμπεριφορών. 

Σε ότι αφορά τα μελοδραματικά περί γυναικείων οργανώσεων, ευτυχώς υπήρξαν μάρτυρες και είναι πολλοί.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ευτυχώς όλοι πήραν χαμπάρι τι τραμπουχαρακτήρας είναι ο ΡΟΔΙΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ εχθρός της Κω.

    Βρίζει και τσακώνεται με όλους στην παράταξη του από τον Κόκκινο μέχρι τους αντιπεριφερειάρχες που έδιωξε και το παίζει δικτάτορας που αποφασίζει και διατάζει… Τώρα τα έβαλε και με τις γυναίκες και πάλι καλά που δεν την έπιασε στις κλωτσιές όπως …. υπαλλήλους της Περιφέρειας.

  2. Πότε θα πάρουν θέση για την απαράδεκτη συμπεριφορά του οι ντόπιοι τσαντοκουβαλητές του ΕΒΕΔ και Επαρχείου;

    Έργα στην Κω με το σταγονόμετρο και το μόνο που κάνει είναι να στηρίξει τις αξιώσεις του ΚΤΕΛ και της κλίκας της ΤΑΡΙΦΑΣ που είναι ψηφοφόροι του. Έτσι τα χωριά μας σε πείσμα κάθε λογικής δεν έχουν δημοτικές συγκοινωνίες και πληρώνουν πανάκριβα εισιτήρια.

  3. Και να μην ξεχνάμε ότι τον στήριξαν στην Κω τα ψώνια του ΕΒΕΔ και στον δεύτερο γύρο ο ΣφΥΡΙΖΑ, ο ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ, ΚΑΪΣΕΡΛΗΣ, ΜΠΕΝΕΤΟΣ.

    Δεν τους άρεσε ο ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ που όλοι βλέπουμε τα έργα που άφησε στην Κω και στήριξαν ένα φιλόδοξο με φασιστοειδείς δικτατορικές συμπεριφορές.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ