Τεράστιο το ενδιαφέρον από ζευγάρια που θέλουν να υιοθετήσουν τον μικρό Άγγελο

2
1034

Ανάδοχη οικογένεια ή ίδρυμα θα αναλάβει τον μικρό Άγγελο

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται να αποφασίσει η Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ρόδου για το τι θα γίνει με το μικρό «Άγγελο» που βρέθηκε εγκαταλελειμμένος μέσα σε χαρτοκιβώτιο στην περιοχή των Πεύκων στη Νότια Ρόδο.

Με δεδομένο ότι μέχρι σήμερα δεν έχει εντοπιστεί η μητέρα του παιδιού, η Εισαγγελέας μετά και από σχετική πρόταση που γίνεται από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Περιφερειακού Νοσοκομείου της Ρόδου, είναι υποχρεωμένη από τους σχετικούς νόμους να αποφασίσει που θα μεταφερθεί τελικά το νεογέννητο για να μεγαλώσει με ασφάλεια, στοργή και φροντίδα.

Το ενδιαφέρον των κατοίκων της Ρόδου για το μικρό παιδάκι, αξίζει να σημειωθεί ότι ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, αφού χιλιάδες συνάνθρωποί μας έσπευσαν ή τηλεφώνησαν στην μαιευτική κλινική του Νοσοκομείου της Ρόδου για να ζητήσουν πληροφορίες για το τι χρειάζεται να προσφέρουν, ενώ δεκάδες οικογένειες αντίστοιχα ζήτησαν να υιοθετήσουν τον μικρό Άγγελο και να τον μεγαλώσουν μέσα σε περιβάλλον στοργής και αγάπης.

Το μικρό αγοράκι πάντως, χαίρει άκρας υγείας και για την ώρα απολαμβάνει της στοργής και της φροντίδας του προσωπικού και των γιατρών του Περιφερειακού Νοσοκομείου της Ρόδου.
Σημειώνεται ότι παρά τις έρευνες που έχουν  κάνει οι αρμόδιοι αστυνομικοί, μέχρι σήμερα δεν έχει εντοπιστεί η μητέρα που το εγκατέλειψε. Οι έρευνες πάντως θα συνεχιστούν και για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΘΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΤΟΡΓΗΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣ . ΜΑΚΑΡΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΣΚΛΑΒΟΠΑΖΑΡΟ ΤΗΣ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ ΟΙ ΕΚΤΡΟΦΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ. ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΣΗΜΑΔΕΨΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΥΡΙΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕΓΑΛΩΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΣΕ ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΔΗΘΕΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ; Η ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΣΕΝΑ ΣΩΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΜΕΝΑ ΞΕΝΟ ΠΑΙΔΙ. Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΠΟΣΟ ΤΥΧΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΑ ΣΩΣΤΑ ΧΕΡΙΑ. ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΛΕΚΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΒΙΑ ΣΧΟΛΙΚΟ ΜΠΟΥΛΙΓΚ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ;

  2. ΣΚΥΛΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΑΣΧΕΤΕ,
    ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΧΑΠΙΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ.
    ΒΛΑΚΑ, ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΑΚΟΥΝΕ ΤΙΣ Μ…….. ΣΟΥ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ