ΔΙΚΤΥΟ ΟΜΑΔΩΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ: Να σταματήσουμε τους φασίστες!

18
1672

Να σταματήσουμε τους Φασίστες!
Για τρίτη συνεχή ημέρα γινόμαστε μάρτυρες μιας σειράς επιθέσεων από μια φασιστική συμμορία που κυκλοφορεί στη Λέρο με μηχανάκια αλλά καλυμμένες τις πινακίδες! Φοβούνται μην γίνουν αντιληπτοί από την κοινωνία της Λέρου και προτιμούν να χτυπούνε με ρόπαλα και να μαχαιρώνουν με καλυμμένο το πρόσωπο.
Συνολικά 20 άτομα έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο με κακώσεις στο σώμα. Μεταξύ των οποίων είναι μια έγκυος γυναίκα και υπάρχουν φόβοι για την πορεία της κύησης.

Ως Δίκτυο Ομάδων Αλληλεγγύης Δωδεκανήσου προχωράμε σε μήνυση κατ’ αγνώστου και καλούμε όλο τον δημοκρατικό κόσμο της χώρας να απομονώσει τέτοιες πρακτικές

ΖΗΤΑΜΕ από τις τοπικές εκπροσωπήσεις των πολιτικών κομμάτων και τα πολιτικά πρόσωπα να πάρουν θέση και να δράσουν στην κατεύθυνση προστασίας και των προσφύγων και της κοινωνίας της Λέρου, συνολικά.

ΖΗΤΑΜΕ από τις εκπαιδευτικές συλλογικότητες, τα επαγγελματικά σωματεία και τους πολιτιστικούς φορείς να μπουν μπροστά στην υπεράσπιση της ανθρώπινης ζωής και της δημοκρατίας

Να σταματήσουν οι φασιστικές επιθέσεις!
Η αλληλεγγύη θα νικήσει!
Με τους πρόσφυγες θα ζήσουμε μαζί!

Δωδεκάνησα, 4/5/2017
ΔΙΚΤΥΟ ΟΜΑΔΩΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
http://dodecanesesolidarity.blogspot.gr/
https://www.facebook.com/groups/DodecaneseSolidarity

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όλα αυτά τα φασιστοκομμουνιστικά στοιχεία και καθετί αυταρχικό που δεν έχει θέση σε μια κοινοβουλευτική δημοκρατία πρέπει να εκλείψει από την χώρα.

  2. ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΚΚΕ ΚΛΠ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ

    ΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.ΟΥΣΤ ΡΕ ΓΕΡΜΑΝΟΔΟΥΛΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ.τους προσφυγες να τους παρετε στα σπιτια σας.δεν θελουμε σκλαβους δουλους για τους
    πλουτοκρατες.αυτα ειναι σχεδια της CIA ΓΙΑ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗς ΕΥΡΩΠΗΣ.

  3. ΤΟ ΕKΡΥΨΑΝ! ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ; ΔΕΝ «ΣΥΜΦΕΡΕΙ» ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ!!

    ΤΟ ΕKΡΥΨΑΝ! ΤΟ (μικρό) ΠΟΥΕΡΤΟ-ΡΙΚΟ, ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ!!! (Εμείς, τά δεχόμαστε ΟΛΑ;)ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ;
    ΔΕΝ «ΣΥΜΦΕΡΕΙ» ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ!
    ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΟΥΕΡΤΟ-ΡΙΚΟ, «ΚΥΝΗΓΑΕΙ» ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ, ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ!
    ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΟΙ …»ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ», ΟΙ …»ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ» ΚΑΙ ΚΑΡΓΑ «ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ», ΟΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ!Το Πουέρτο Ρίκο, υπέβαλε EΠΙΣΗΜΩΣ α ί τ η μ α υπαγωγής σε καθεστώς προστασίας από τους πιστωτές του, στην μεγαλύτερη χρεοκοπία περιφέρειας στην ιστορία των ΗΠΑ!

  4. Η αναγκαία επέμβαση της Αστυνομίας προκειμένου να διαλυθούν οι ομάδες και οι σκηνές των οργανωμένων μεταναστών να συγκρούονται μεταξύ τους, σόκαραν την τοπική κοινωνία, η οποία ξύπνησε με εύγλωττη την ανησυχία για το που οδηγείται η κατάσταση.

  5. ΠΡΟΣΤΑΤΕΎΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΌΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ.
    ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ.

    • πρωτα θα κρεμασουμε εσενα ανθελληνικο τσογλανι να πας στο διαολο εσυ μαζι με τους λαθραιους πακιστανους εραστες σου..Ελληνες ξυπνατε τσο και λο και καθε δηθεν αντιφασιστα με μηνιατικο αλληλεγγυης,πεταχτε τους απλυτους στη θαλασσα…να πλυθουν!

      • Καθάρματα φασίστες, εχθροί της Ελλάδας, δολοφόνοι, αποβράσματα της κοινωνίας, δουλέμποροι που θησαυρίσατε με το προσφυγικό με κάθε τρόπο. Το μόνο που σας νοιάζει είναι η πάρτη σας.
        Αρουραίοι, στην τρύπα σας.
        Ντροπιάζετε την Ελλάδα, καθίκια.

  6. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΟΙ ΣΥΡΙΖΟΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ; 1

    Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ και τα ελαφροδεξιά τσιράκια του να κορόιδεψαν αγρίως τον ελληνικό λαό με τις ψεύτικες προεκλογικές αλλά και… μετεκλογικές υποσχέσεις τους, αλλά φάνηκαν συνεπέστατοι απέναντι στους εξ’ Ανατολών απρόσκλητους. Διαμονή σε ξενοδοχεία και σε διαμερίσματα τους υποσχέθηκε η ανεκδιήγητη κυρά-Τασία και τώρα φαίνεται πως η υπόσχεση γίνεται πραγματικότητα, σιγά-σιγά!Η αρχή έγινε στην Λιβαδειά, ενώ ακολουθεί η Λάρισα – με την σύμφωνη γνώμη των ψοφοδεξιών δημοτικών συνδυασμών της αντιπολίτευσης και σίγουρα και πολλές άλλες ελληνικές πόλεις.Πρόκειται για ωραίο κόλπο και πολλαπλώς αποδοτικό! Κατ’ αρχάς, το συριζοψεκασμένο λεχριταριό εξασφαλίζει τις ψήφους των ιδιοκτητών των διαμερισμάτων και των οικογενειών τους, εφόσον τους προσφέρει ένα σταθερό εισόδημα. Δεύτερον, γίνεται πράξη το νεοταξίτικο σχέδιο για βίαιη «ενσωμάτωση» των «προσφύγων» στην ελληνική κοινωνία.

  7. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΟΙ ΣΥΡΙΖΟΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ; 2

    Πλέον, ο «πρόσφυγας» δε θα είναι κάτι μακρινό και αθέατο από τον πολύ κόσμο, κάποιος που διαμένει και κινείται μέσα στα στενά πλαίσια των hot spots, αλλά ο νέος γείτονάς μας, που κυκλοφορεί ανάμεσά μας κι είμαστε υποχρεωμένοι να το δεχθούμε αυτό, είτε το θέλουμε είτε δεν το θέλουμε! Και τρίτον, είναι ο καλύτερος κράχτης για να… προτιμήσουν κι άλλα «προσφυγάκια» την Ελλάδα μας, τα οποία «προσφυγάκια» τώρα είναι κάπως διστακτικά, καθώς ακούνε για τις άθλιες συνθήκες στα hotspots. Κι ως γνωστόν, όσο περισσότερα είναι αυτά που θα… προτιμήσουν την Ελλάδα, τόσο περισσότερα θα είναι τα φράγκα που θα διατίθενται γι’ αυτούς από τους διεθνείς οργανισμούς (Ε.Ε., Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, κ.λπ.), άρα τόσο περισσότερα θα τρώνε οι ΜΚΟ και οι συριζοψεκασμένοι κλεφταράδες – να τα σε φάνε φάρμακα!

  8. ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΧΙΟΥ ΕΚΑΝΑΝ… ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ…

    Η επίσκεψη έγινε χθες, αλλά τα αμερικανόβια κομμούνια (κι ας το παίζουν τάχαμου αντιαμερικανοί κάποια από δαύτα – τα κουτσουμπάκια…), έκαναν το κορόιδο.
    Και τελικά, μόνο σε επίσκεψη των βουλευτών της Χρυσής Αυγής Κασιδιάρη και Λαγού –που έγινε προ ολίγων μηνών- έκαναν «μαζική και μαχητική αντιφασιστική – αντιρατσιστική συγκέντρωση» – όπως υπερηφανεύονταν.
    Να τους χαίρονται οι παγκόσμιοι τύραννοι και αφέντες τους!

  9. ΠΟΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ; Η ΛΕΠΕΝ Ή ΜΗΠΩΣ Η ΜΕΡΚΕΛ;

    Πλησιάζει η ώρα του δεύτερου και καθοριστικού γύρου των προεδρικών εκλογών στην Γαλλία κι «έγραψε» η ατάκα της Λεπέν – την οποία έκαναν πως δεν την άκουσαν οι ψοφοδεξιές κι αριστερές παλιοπατσαβούρες και λινάτσες της πολιτικής και της «δημοσιογραφίας»: «Ανεξαρτήτως αποτελέσματος του δευτέρου γύρου, η Γαλλία θα κυβερνηθεί από γυναίκα. Από εμένα ή από την Μέρκελ».
    Αυτή είναι η πικρή αλήθεια και ελπίζουμε να την συνειδητοποιήσει ο γαλλικός λαός και να ψηφίσει αναλόγως!

  10. ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΑΧΗΣ: Ο ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ, ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ

    Επίσκεψη σε ένα εργοστάσιο πραγματοποίησε πριν λίγες ημέρες ο Μακρόν και οι εργάτες που απεργούσαν τον γιουχάρανε και φώναζαν “Μαρίν πρόεδρος”! Μη σας ξενίζει το γεγονός αυτό, αφού τα στατιστικά δεδομένα από την πρώτη εκλογή είναι τραγικά για τον εκλεκτό της χούντας του ευρώ, τον Μακρόν. Στους βιομηχανικούς εργάτες η Λεπέν πήρε 37%, ενώ 24% πήρε ο Μελανσόν της Ανυπότακτης Γαλλίας. Αυτό σημαίνει με απλά λόγια ότι εάν η εθνικιστική παράταξη ήταν δυνατόν να έχει μια κοινή συνισταμένη με το τμήμα εκείνο της αριστεράς, το οποίο δεν έχει υποταχθεί στην παγκοσμιοποίηση, τότε η νίκη θα ήταν σίγουρα στο πλευρό των πατριωτικών δυνάμεων.

  11. Εάν η Λε Πεν δεν εκλεγεί, ο Μακρόν θα επιβάλει το πρόγραμμά του και θα πυροδοτήσει τη λαϊκή μανία. Η Μαρίν Λε Πεν θα είναι ισχυρότερη υποψήφια στις επόμενες εκλογές… εάν οι δικαστές της Ολιγαρχίας δεν την φυλακίσουν για το έγκλημα υποστήριξης της εθνικής κυριαρχίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης.

  12. Pride με….κιμονό, μπικινι και τάγκα!
    Το κοκκινο είναι το χρώμα της ελευθερίας από την παρθενιά της άγνοιας!
    Πάμε για τρέλες……αδελφούλες!
    Ελα και εσύ σκληροτραχηλε εργατη, και εσύ διανοοϋμενε καθηγητή μα πηδήξουμε….την μάντρα της υποκρισίας και να χώσουμε ενα παλούκι στο….στέρνο του φασισμού (Αχ!!! Τί άντρες είναι αυτοί αλλάχ μου;;;!!!)

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ