Ο χάρτης της φωτιάς Σταυρού πέραμα – Καρδάμαινα από τον Γεωδίφη

3
13454
«Είμαστε όλοι ανυπεράσπιστοι απέναντι στα συναισθήματα μας»…
Καλή δύναμη σε όλες/ους, η μεγάλη αλήθεια του Μίλαν Κούντερα. Η γεωγραφία της φωτιάς της Καρδάμαινας, πως έφτασε η πύρινη λαίλαπα από τη θέση Σταυρού Πέραμα, στη θέση Ματιάδες με τον ΧΥΤΑ, μπήκε στα φαράγγια της Κεντρικής Κω ακολουθώντας την κατηφορική πορεία των ρεμάτων του Στόλου και του Μία και αναπτύχθηκε νοτιοδυτικά με τη βοήθεια των ισχυρών ανέμων των 5 και κάτι μποφώρ, έως ότου προσεγγίσει τα όρια του χωριού.Μια διαδρομή σχεδόν 4 χλμ. και λίγες ώρες αρκούσαν για να ολοκληρωθεί η καταστροφή της γης των προγόνων μου.Τα δεδομένα προέρχονται από το Firms….
Γεωδίφης[geogeodifhs.blogspot]
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. υπερβολές,ο Βελόπουλος φταίει με την καράφλα του έφερε το κακό..αλλά το πρόλαβαν το Επιτελικό κράτος και οι .ορδές του Μητσοτάκη.
    Τώρα λίγο η Ζιά θα κινδυνεύσει και θα είμαστε πάλι 3ος Τουριστικός προορισμός.
    Του χρόνου θα γυρίσει το. survivor στα καμένα.
    Πείτε και ένα ευχαριστώ,οι τουρίστες αντί για τα ξενερωτα σόου,είχαν μια μεγάλη εμπειρία, όλοι θα βαθμολογήσουν με άριστα το Νησί.
    αν ήταν ο Βελόπουλος θα καιγόταν και η Νίσυρος.

    • Τώρα ανθρωπάκι κέρδισες ψήφους για τον Βελόπουλο.Αυτο είναι όλη σου η ζωή;Μπες βρε με ένα δικό σου ψευδώνυμο να υπερασπίσεις τι θέση σου.Ουτε αυτό το μπορείτε οι φασιστες.Μια ζωή κρύβεστε.Τι ακριβώς κερδίζεις έτσι μπαίνοντας και λέγοντας διάφορες βλακείες με το ψευδώνυμο που χρησιμοποιώ;Άσε που από εχθές ο αρχηγός σου ο Βελόπουλος έχει πέσει σε θλίψη.Ο Σαμαράς θα του πάρει τους πελάτες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ