Αποχαιρετισμός με χαρά και συγκίνηση, στην γιορτή αποφοίτησης της Γ’ τάξης, του 1ου Γυμνασίου Κω

0
7931

Με χαρά και συγκίνηση η γιορτή αποφοίτησης της Γ’ τάξης του 1ου Γυμνασίου Κω, την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024 στην αυλή του σχολείου.
Με συγκίνηση και νοσταλγική διάθεση οι απόφοιτοι μοιράστηκαν με γονείς, φίλους και καθηγητές σκέψεις, συναισθήματα και αναμνήσεις από τη φοίτησή τους στο Γυμνάσιο και παρακολούθησαν βιντεοπροβολή με σχολικές στιγμές , από δράσεις, εκδρομές και την καθημερινότητα των μαθητών, ενώ παράλληλα αποδόθηκαν σε όλους τους μαθητές τα απολυτήρια τους.
Όπως τόνισε ο Διευθυντής του σχολείου κ. Παναγιώτης Πηλιγκός κατά τον χαιρετισμό του ,αυτή η γιορτή ήταν ένας μικρός αποχαιρετισμός, καθώς ολοκληρώνεται ο κύκλος των γυμνασιακών τους χρόνων και ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους, αυτό του Λυκείου , ενώ ευχαρίστησε το Δ.Σ του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου για την συνεργασία καθ’όλη την διάρκεια της χρονιάς.
Το παρών μεταξύ άλλων, έδωσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κκ. Ναθαναήλ , ο οποίος τους ευχήθηκε τα καλύτερα για την συνέχεια της σχολικής τους διαδρομής και η αντιδήμαρχος παιδείας Κατερίνα Χατζηθωμά η οποία προέτρεψε τα παιδιά να κυνηγήσουν τα όνειρα τους και τους ευχήθηκε «Καλή επιτυχία» στους στόχους τους.
Αξίζει να σημειωθεί πως υπήρχε μπουφέ με εδέσματα και παγωτά από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και προσφορές γονέων, ενώ η πρόεδρος του συλλόγου Κωνσταντίνα Τζάνου κατά τον χαιρετισμό της αναφέρθηκε στην άριστη συνεργασία μεταξύ εκπαιδευτικής κοινότητας , γονέων και μαθητών, στους οποίους ευχήθηκε να ακολουθήσουν τα όνειρά τους σε αυτόν τον νέο κύκλο ζωής που ανοίγει!
Η εκδήλωση έκλεισε με μουσική, χορό και πολλά χαμόγελα ανανεώνοντας το ραντεβού τον Σεπτέμβρη στα Λύκεια του νησιού!
«Σχολείο μου αντίο»
Καλή αντάμωση στο λύκειο , στην ζωή…»

Πηγή: https://www.kostv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ