Β. Γεωργούλης: Μακάρι να είχατε τα κότσια να κάνετε πράξη όσα λέτε αλλά πάλι οι Κώοι με την όρεξη θα μείνουν

2
1180

Η προεκλογική περιοδεία του Πρωθυπουργού στα Δωδεκάνησα και των υπουργών του στην υπόλοιπη Ελλάδα και οι διαμαρτυρόμενοι Συριζαίοι.

Είναι αλήθεια ότι το να έρθει ο Πρωθυπουργός μιας χώρας σε ένα μέρος ακριτικό και οι υπουργό του σε διάφορα μέρη της χώρας είναι σημαντικό.

Το βασικό όμως και ουσιαστικό θα ήταν να έρθουν για να δούνε την ποιότητα ζωής των συμπολιτών τους αφού τους την βελτίωσαν. Ήρθατε στην Κω και την Αστυπάλαια κε Πρωθυπουργε μετά του «νομικού σας συμβούλου» Υπουργού υγείας να μας πείτε ΤΙ; ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΙΆΞΕΤΕ ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ; ΠΌΤΕ ΑΦΟΥ ΑΥΤΌ ΑΚΟΎΓΕΤΑΙ ΜΙΣΌ ΑΙΏΝΑ ΤΏΡΑ. ΔΕΝ ΚΟΙΤΆΤΕ ΝΑ ΕΠΑΝΔΡΩΣΕΤΕ ΤΟ ΥΠΆΡΧΟΝ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΊ ΈΧΟΥΝ ΞΕΧΆΣΕΙ ΤΑ ΣΠΊΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ;;;;

Θυμάμαι τον Πέτρο τον καρδιολόγο όταν ήμουν στο νησί ούτε να κοιμηθεί δεν προλάβαινε και τους εθελοντές που βαράγαμε βάρδιες να βοηθάμε. Δήμαρχο να κάνει διακομιδή ασθενούς και εσείς όλοι από τα γραφεία σας σφυρίζατε κλέφτικα και τώρα έρχεστε να υποσχεθείτε τα αυτονόητα.

Μακάρι να είχατε τα κότσια να κάνετε πράξη όσα λέτε αλλά πάλι οι Κώοι με την όρεξη θα μείνουν. Τρίζει η καρέκλα σας από την αγανάκτηση των γιατρών, των νοσηλευτών και των πολιτών της ακριτικής αυτής περιοχής και όλων των υπολοίπων νησιών από Κέρκυρα μέχρι Καστελόριζο.

Εσείς οι Συριζαίοι αλήθεια τι διαμαρτυρεστε; Εσύ δεν είσαστε αυτοί που περάσατε και δεν αγγίξατε το σύστημα υγείας των νησιών; Δεν δώσατε ούτε ένα ευρώ στην υγεία, αφήσατε τα νησιά να ρημάξουν και τον κόσμο να παρακαλά για να ζήσει στα ακριτικά νησιά. Λόγια λόγια λόγια και εσείς και πράξη μηδέν. Και τώρα σας πείραξε το παραμύθι του Πρωθυπουργού στην επίσκεψη του; Είχατε και εσείς την ευκαιρία σας και την πετάξατε στη θάλασσα με την ελπίδα που τάξατε στον κόσμο.

Εκλογές θα έρθουν. Ο κορονοϊος θα γυρίσει από τις διακοπές αλλά ο κόσμος καταπίνει μέχρι να του κάτσει στο λαιμό το κουκούτσι. Μετά κύριοι και κυρίες των τέως και νυν κυβέρνηση ο λαός ουδέ μια ευθύνη φέρει για τα αποτελέσματα της κάλπης.

Συνέλθετε λοιπών επαγγελματίες πολιτικοί και κοιτάξτε να σώσετε ότι μπορείτε στην πράξη από τα πανέμορφα νησιά μας και αφήστε τις φωτογραφίες και τις πόζες. Υπάρχει καιρός να βοηθήσετε και ο κόσμος ειδικά όσοι έχουν πληγεί ξέρουν να το αναγνωρίζουν.

Σας ευχαριστώ Βασίλης Ν. Γεωργούλης

Εθελοντής Νοσοκομείου & εθελοντής αιμοδοσίας

2 ΣΧΟΛΙΑ

    • Καμία ευφυία. Λυπάμαι αλλά η φράση από το παραπάνω κείμενο «ΑΦΟΥ ΑΥΤΌ ΑΚΟΎΓΕΤΑΙ ΜΙΣΌ ΑΙΏΝΑ ΤΏΡΑ»
      δείχνει ότι ο αρθρογράφος όπως και τόσοι άλλοι τους βάζουν όλους στο ίδιο τσουβάλι. Αν δε με απατάει η μνήμη μου, πρώτη φορά το είπε ο πρωθυπουργός για την Κω.
      Για να λέμε όμως και του στραβού το δίκιο, πως να πιστέψεις πια? Με τόσα ψέμματα που ντύθηκαν οι λέξεις…
      Για να δούμε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ