Γ.Νικητιάδης: Συνεχίζουμε τον αγώνα μας

0
2589

Γ.Νικητιάδης : «Συνεχίζουμε τον αγώνα μας»

 

Δήλωση Γιώργου Νικητιάδη Βουλευτή Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής και τ. Υφυπουργού Πολιτισμού Τουρισμού για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

«Αποτελεί κοινό τόπο ότι η αποχή στις ευρωεκλογές είναι ο μεγάλος νικητής. Η αποχή όχι ως  γενικόλογη έκφραση αλλά ως μία συνειδητή επιλογή των πολιτών με την οποία τιμώρησαν τη ΝΔ και παραλλήλως απαξίωσαν το πολιτικό σύστημα, εκτιμώντας ότι οι πολιτικοί δεν έχουν να τους δώσουν λύσεις για τα πολλαπλά προβλήματα του.

Καθήκον κάθε πολιτικού προσώπου που λειτουργεί στο δημοκρατικό τόξο είναι η επαναφορά του ενδιαφέροντος των πολιτών για την πολιτική. Καθήκον μας ταυτοχρόνως είναι ο περιορισμός της  δύναμης της ακροδεξιάς που αυξήθηκε στις ευρωεκλογές με την αποχή να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην αύξηση αυτή και στη χώρα μας.

Σημαντικό συμπέρασμα, πέρα από την αποχή, είναι το ηχηρό μήνυμα των πολιτών στη ΝΔ δηλώνοντας ξεκάθαρα ότι η πολιτική της, ούτε τους εκφράζει, ούτε αποτελεί λύση για τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Η σημαντική μείωση των  ποσοστών της σε όλη τη χώρα και η κατακρήμνιση των ποσοστών της, από το 50% των τελευταίων εθνικών εκλογών στο 30%, στη Δωδεκάνησο δείχνει ότι ο Δωδεκανησιακός λαός δεν μπορεί να αντέξει άλλο την κυβερνητική αδιαφορία για τα νησιά μας και την αλαζονεία της ΝΔ και του κ. Μητσοτάκη.

Το ΠΑΣΟΚ κατάφερε να αυξήσει ξανά τα ποσοστά του, παρά το γεγονός ότι θα θέλαμε να βρίσκεται στη δεύτερη θέση. Θα συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο να αγωνιζόμαστε. Πιστεύουμε ότι η μόνη δύναμη που μπορεί να διατυπώσει έναν ουσιαστικό εναλλακτικό κυβερνητικό λόγο αφουγκραζόμενο τους πολίτες, είναι το ΠΑΣΟΚ και αυτό θα το διαπιστώσουμε το επόμενο διάστημα. Συνεχίζουμε την προσπάθεια επιδιώκοντας να ανασυγκροτήσουμε το κόμμα μας, να λειτουργήσουν καλύτερα οι νομαρχιακές επιτροπές, να λειτουργήσουν καλύτερα οι τομείς εργασίας, να γίνει πιο ξεκάθαρη η πολιτική λύση που προκρίνουμε για κάθε πρόβλημα και παραλλήλως να φτάσουμε το μήνυμα μας σε κάθε πολίτη σε ολόκληρη τη χώρα.»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ