Τμήμα ΑΧΕΠΑ Κω:…«Οφείλουμε όλοι να στηρίξουμε τη νέα γενιά, διότι το μέλλον της Ευρώπης τους ανήκει»

0
3218

ΘΕΜΑ: Τμήμα ΑΧΕΠΑ Κω:…«Οφείλουμε όλοι να στηρίξουμε τη νέα γενιά, διότι το μέλλον της Ευρώπης τους ανήκει».

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του τμήματος ΑΧΕΠΑ Κω – «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» με τίτλο «Συναντώντας την Ευρώπη: οι νέοι στο τιμόνι» στον πολυχώρο «ΑΛΕΚΑ» του Δήμου Ζωγράφου στις 31 Μαΐου 2024 στην Αθήνα, σε συνεργασία με τον φοιτητικό σύλλογο του τμήματος Πολιτικών Επιστημών & Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, τον ΟΔΕΘ και τον Δήμο Ζωγράφου, υπό την αιγίδα της AHEPA HELLAS.

Η εκδήλωση προσέλκυσε πάνω από 100 φοιτητές, οι οποίοι ενημερώθηκαν από τους ομιλητές κ Αθανάσιο Βασιλόπουλο Communication & Digital Marketing Manager σε EU projects Research και κ Φίλιππο Καμάρη υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα για τα προγράμματα της ΕΕ, σε εργασιακό και εκπαιδευτικό τομέα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ) – τ. Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος για θέματα Οδικής Ασφάλειας & Υπεύθυνος Κέντρου Διαχείρισης Κυκλοφορίας (Περ. Αττικής) κ. Κώστας Μαρκουίζος (Ιαβέρης), ο τ. κυβερνήτης της AHEPA HELLAS κ. Κώστας Βαρσάμης, ο πολιτικός αναλυτής κ. Απόστολος Πιστόλας, ο κοινοτικός σύμβουλος Δήμου Κω κ. Παναγιώτης Βασιλείου, ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Κώων Αττικής κ. Νίκος Φλυτζάνης, ο εκπρόσωπος του τμήματος Πολιτικών Επιστημών & Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου κ. Κώστας Δρακόπολος και μέλη της  AHEPA HELLAS.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης ο πρόεδρος του τμήματος ΑΧΕΠΑ Κω – «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» κ. Αντώνης Γιαννικουρής κατά τον χαιρετισμό του, αναφέρθηκε στην ανάγκη υποστήριξης της νέας γενιάς στην νέα ευρωπαϊκή πραγματικότητα, υπογραμμίζοντας ότι:…«Οφείλουμε όλοι να στηρίξουμε τη νέα γενιά, διότι το μέλλον της Ευρώπης τους ανήκει. Η επένδυση στις νέες και στους νέους μας, παραμένει μια προστιθέμενη αξία για την πατρίδα μας μέσα στην ευρωπαϊκή οικογένεια, ενώ η υποστήριξη και η ενδυνάμωση τους, είναι κρίσιμη για τη δημιουργία μιας κοινωνίας πιο δίκαιης, βιώσιμης και δυναμικής».

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της Επιτροπής Νεολαίας και αντιπρόεδρος Εκπαίδευσης του τμήματος ΑΧΕΠΑ Κω – «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» κ. Γιώργος Κούτσικας, ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για την δική του εμπειρία σε ευρωπαϊκά προγράμματα αναφέροντας:…«Η ΕΕ φροντίζει για τον φοιτητή και τον νέο Έλληνα, αφού ο νέος Έλληνας δεν υστερεί σε τίποτα τόσο σε ευκαιρίες όσο και σε ικανότητες σε σχέση με συνομηλίκους του στην Ευρώπη».

Την εκδήλωση συντόνισε η κα Κωνσταντίνα Λουκάνη, στην οποία αποδίδουμε ιδιαίτερες ευχαριστίες για την άρτια διοργάνωση και συνεργασία. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, που στήριξαν την εκδήλωσή του τμήματος ΑΧΕΠΑ Κω – «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» για την νέα γενιά.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ