Κάλυμνος: Έφυγε” από τη ζωή ο καπετάν Γιώργος Γιωργούλης (Γκουλλάς)

0
7706

Την τελευταία του πνοή άφησε την Παρασκευή 24 Μαΐου 2024,ο καπετάν Γιώργος Γιωργούλης (Γκουλλάς).

Ο καπετάν Γιωργούλης γεννήθηκε στην Τέλενδο στις 16 Μαρτίου 1943 . Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με την αλιεία στην παραδοσιακή τράτα της οικογένειας του και στα 19 του χρόνια ξεκίνησε με τη σπογγαλιεία. Στα 22 του χρόνια είχε την ατυχία να χτυπηθεί από τη νόσο των δυτών. Συνέχισε με την αλιεία και αργότερα με τα μεγάλα πελαγικά ψάρια με ιδιόκτητα ξιφιάδικα.

Παντρεμένος με την Κατερίνα Καλομοίρου απέκτησαν 4 παιδιά το Στάθη, Μανώλη, Φωτεινή και Γιωργούλη. Επίσης 9 εγγόνια.

Ο καπετάν Γιωργούλης ήταν ένας άνθρωπος της βιοπάλης και της θάλασσας. Από μικρή ηλικία συνδέθηκε με τη θάλασσα που ήταν τρόπος ζωής. Εργατικός, δραστήριος, δυναμικός, ακούραστος, με πρωτοπόρες επαγγελματικός ιδέες, λεβέντης, αγαπητός και προσηνής.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα γίνει στην αγαπημένη του Τέλενδο, στο Ιερό Ναό της Κοίμησης της Θεοτόκου, αύριο Κυριακή 26 Μαΐου 2024,στις 3.00 το απόγευμα. Η σορός του θα μεταφερθεί σήμερα Σάββατο απόγευμα στις 7.30 στην οικία του στην Ανάληψη και αύριο στη Τέλενδο στον Ιερό Ναό του νησιού στις 11.00 το πρωί.

Το kalymnos-news.gr και οι συνεργάτες του , εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια ,στη σύζυγό, τα παιδιά, τα εγγόνια, τα αδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς του εκλιπόντος.

Πηγή: kalymnos-news.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ