Χρ. Κορωναίος, δήμαρχος Νισύρου: Προτεραιότητα όλων να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση και να αναδειχθεί η αλήθεια των γεγονότων

1
4438

Ο δήμαρχος Νισύρου κ. Χριστοφής Κορωναίος, αναφορικά με την καταγγελία ανηλίκου για σεξουαλική παρενόχληση στο νησί από 50χρονο αρχαιοφύλακα, πρόεβη στην ακόλουθη δήλωση:

Η Νίσυρος βρίσκεται εν μέσω ενός κοινωνικού τυφώνα. Είμαι σοκαρισμένος από αυτά που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας. Ο Δήμος είναι στο πλευρό της κοινωνίας και όλων των οικογενειών που χρειάζονται στήριξη.

Στηρίζουμε πλήρως το έργο των αρχών και είμαστε στη διάθεσή τους για οποιαδήποτε απαιτούμενη συνδρομή. Αναμένουμε το πόρισμα των παιδοψυχολόγων που βρίσκονται στο νησί και τη δικογραφία των αρχών. Αυτή την στιγμή, προτεραιότητα όλων μας είναι να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση και να αναδειχθεί η αλήθεια των γεγονότων.

Χριστοφής Κορωναίος Δήμαρχος Νισύρου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. συμφωνω το με τον κυριο Δημαρχο. Παντα πρεπει να πεσει απλετο φως για να εμφανιστουν οι πραγατικοι ενοχοι και οχι αυτοι που θελουν τα καναλια να πουνε. Ελπιζω να το τηρησει ο Δημαρχος και να μην πεσει στα νυχια της ///////που αυτη εστισε το σοου με τον μιχο της νησυρου

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ