Ξεκίνησε η εκπαίδευση των εθελοντών της Πολιτικής Προστασίας Δήμου Κω από Εκπαιδευτές της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κω

7
6994
Ξεκίνησε χθες στις εγκαταστάσεις της Π.Υ. Κω η εκπαίδευση των εθελοντών της Πολιτικής Προστασίας Δήμου Κω από Εκπαιδευτές της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Κω. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία, σε συνεργασία με την Π.Π. Δήμου Κω, διοργανώνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα εκπαιδευτικά σεμινάρια για τους εθελοντές της Πολιτικής Προστασίας. Σκοπός των σεμιναρίων είναι η ενίσχυση των γνώσεων και δεξιοτήτων των εθελοντών, ώστε να είναι σε θέση να ανταποκριθούν αποτελεσματικά σε έκτακτες καταστάσεις. Τα σεμινάρια απευθύνονται σε όλους τους εθελοντές της Πολιτικής Προστασίας Δήμου Κω, ανεξάρτητα από την προηγούμενη εμπειρία τους.

Πηγή: https://www.kostv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μεγάλη απουσία του Δασοκομαντο της πολιτικής προστασίας Κω δυστυχώς ο Άνθρωπος που κρατούσε ζωντανά το νησί στο μεγάλο σεισμό του 2017 και σε όλες τις μεγάλες φωτιές.Η απομάκρυνση του Δασοκομαντου τεράστιο κενό στο νησί δυστυχώς είναι αναντικατάστατος και μοναδικός η επλιδα μας η επιστροφή του.

  2. θα ήθελα από την μεριά μου να παρακαλέσω και τής διό πλευρές για την άμεση επιστροφή του ενός και μοναδικού Νικολάου πίσω στην πολιτική προστασίας Κώ

  3. Ο άνθρωπος έβαλε σε απολογία την καρδιά του και σε ομολογια την ψυχή του!!!!

  4. Ποναααααμε φτιάξε μας!!!!ανατριχίλα στην ψυχη μου εφεραν η απουσια του μεγαλυτερου κομαντου της κω

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ