Συγκέντρωση διαμαρτυρίας Εκπαιδευτικών στην Πλ.Ελευθερίας, ως ένδειξη συμπαράστασης στους διωκόμενους εκπαιδευτικούς στη Ρόδο

15
10366
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Κω-Νισύρου στηρίζει τους συναδέλφους του εκπαιδευτικούς που κρατούνται αναίτια στην αστυνομική διεύθυνση Ρόδου , με την κατηγορία της «συνέργειας σε απαγωγή» μετά από μήνυση που υπέβαλε πατέρας στη μητέρα των παιδιών τους και στους εκπαιδευτικούς, στο πλαίσιο μεταξύ τους διαμάχης για την επιμέλεια των παιδιών τους, όταν εκείνη τα παρέλαβε, όπως συμβαίνει κάθε μέρα, μετά τη λήξη του ωραρίου του σχολείου.
Έπειτα από την απόφασης του ΔΣ της ΔΟΕ για 3ωρη στάση εργασίας από τις 8:00-11:00 στις 18/4/2024, Ο ΣΕΠΕ Κω – Νισύρου αποφάσισε την κήρυξη 3ωρης στάσης εργασίας 11:00 – 14:00 ως την ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης προς τους
διωκόμενους εκπαιδευτικούς και πραγματοποίησε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12:00 στην πλατεία Ελευθερίας απαιτώντας την άμεση νομική και ηθική τους αποκατάσταση.
Δηλώσεις στην κάμερα του Kos Tv, έκαναν η Πρόεδρος του Συλλόγου Σέβη Μπίλλη και το μέλος Αλεξάνδρα Λύκου.

πηγή: https://www.kostv.gr

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολύ ευαίσθητοι οι εκπαιδευτικοί της Κω.Όλη τους η έννοια είναι να βρουν αφορμή να μην δουλέψουν.Καλα οι εκπαιδευτικοί της Ρόδου, οι δικοί μας γιατί;Δεν είναι αναίσθητοι σαν αυτούς της Καρπάθου,Καλυμνου,Λέρου κλπ που έκαναν μάθημα.Άξιοι.

  2. Συγχαρητήρια Μιράντα. Ξεπέρασες σε τραγικότητα ακόμα και το ίδιο το συμβάν. Θέλει προσπάθεια.

  3. Βαρέθηκα να ακούω για τους εκπαιδευτικούς που και καλά κάθονται. Οι εκπαιδευτικοί μορφώνουν τα παιδιά σας. Οι εκπαιδευτικοί παίρνουν μισθούς γελοιους.οι εκπαιδευτικόι γίνονται θύματα στα χέρια όλων των γελοίων που γράφουν για να βγάλουν τα απωθημένα τους. Οι εκπαιδευτικοί όταν απεργούν χάνουν χρήματα. Δείτε πόσο κάθονται οι στρατιωτικοί. Δείτε πόσα βγάζουν οι ινφλουενσερ κ όλοι αυτοί κ αφήστε ήσυχους τους εκπαιδευτικούς.

    • Σε ποια χώρα ζητε;Δεν βλέπετε κάθε μέρα τι γίνεται στα σχόλια και με μαθητές;Τι ακριβώς τους μαθαίνουν και που είναι;Παλιά λέγαμε ότι να πας σχολείο να γίνεις καλός άνθρωπος.Σημερα ούτε καλοί άνθρωποι γίνονται και για να σπουδάσουν δεν γίνεται χωρίς φροντιστήριο.

    • εεε τότε να πάνε να γίνουνε ινφλουένσερ… να διαφημίζουν τα εξωσχολικα βιβλία που διδάσκουν στα παράνομα φροντιστήρια που κάνουν!!!! …30-50€ η ώρα!! Ειπατε κάτι????

  4. Εσυ που εχεις αποψη για ολα κυρια αλλατινη μου μαθε οτι οι εκπαιδευτικοι αντιμετωπιζουν καθημερινα πολλα προβληματα που αφορουν τα παιδια αλλα ευθυνονται κυριως οι γονεις που αλλοτε αδιαφορουν για τα παιδια τους και αλλες φορες δε θελουν να παραδεχθουν οτι υπαρχει καποιο προβλημα . Για αυτο λοιπον απεργουν

    • Μάλλον σε εμένα απευθύνεσαι.Σε κάνει έξυπνο η ειρωνία;Αυτό διδάσκεις;Αν υπεύθυνοι είναι οι γονείς,εσείς για πιο ακριβώς πληρώνεστε;Ποιος είναι ο ρόλος σας;Εγώ τελείωσα το σχολείο και που δεν έμαθα να γράφω σωστά φταίνε οι γονείς μου;Δεν θυμάμαι στη τάξη μου να βελτιώθηκε καποιος κακός μαθητής.Για τους καλούς τι κάνατε;Οι συμμαθητές μου που έμαθαν γράμματα,θυμάμαι απέφευγαν να έρχονται σχολείο όταν μπορούσαν να καλύψουν απουσίες για να μην χάσουν τον χρόνο τους,από το διάβασμα και τα φροντιστήρια.Απεργηστε,να μην σας αξιολογήσουν .Οπως τον καθηγητή που είχαμε στο γυμνάσιο με πρόβλημα αλλά δίδασκε και απλά παρακάλια γάμε μην μας τύχει.Ο μισθός να πέφτει και πέρα βρέχει.Ας βγάλουν άκρη οι γονείς.Αξιοι λοιπόν.

  5. ρε δε πάτε να δουλέψετε λίγο, ψάχνετε μονίμως λόγο για να κοπροσκυλιάζετε!!! Είμαι σίγουρος τα ιδιαίτερα δεν τα ακύρωσε κανείς σας!!! Κάθεστε τα Χριστούγεννα, κάθεστε το Πάσχα, κάθεστε την Πρωτοχρονιά, κάθεστε σχεδόν τρείς μήνες το καλοκαίρι, κάθεστε όλα τα Σαββατοκύριακα, όλες τις αργίες … Ε τι άλλο θέλετε ρε ; Καθηγητές μόνο κατά ευφημισμό είστε!!! Εδώ ρε έχει καθηγητές με δυσλεξία, καθηγητές μα ακατάληπτο λόγο και φωνάζουν κι από πάνω!!! Αισχος!

  6. συγκέντρωση, πορεία και διαμαρτυρία της καφετέριας με το fredo ανά χείρας! Μα πόσο άξιοι αυτοί οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν στα σχολεία!

  7. Στο γυμνάσιο …….. τα 2/3 των καθηγητών έφυγαν 3 ημέρες πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων και επέστρεψαν 3 ημέρες καθυστερημένα…. Και τα παιδιά μας τα διωχνουν από την τάξη εάν καθυατερησουν να μπουν μισό λεπτό μετά το δυαλυμα…. Μας λένε ότι θέλουν να μιλάνε με τους γονείς συχνά αλλα είναι διαθέσιμοι μόνο κάποιες σκόρπιες πρωινές ώρες που ο κόσμος δουλεύει…. Και για όλα τα άσχημα φταίνε οι κακοί γονείς… Εκτός από λίγες φωτεινές εξαιρέσεις.. Οι περισσότεροι καθηγητές είναι ακατάλληλοι για αυτή την θέση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ