Κως: Παλαιστίνιος κατηγορείται για απόπειρα βιασμού και εκβίαση

3
7048

Για απόπειρα βιασμού αλλά και εκβίαση σε βάρος 26χρονης από τη Συρία, κατηγορείται 33χρονος Παλαιστίνιος στην Κω.

Η υπόθεση διερευνάται από τις αρμόδιες Αρχές του νησιού μετά από καταγγελία που έκανε στο Τμήμα Ασφαλείας Κω, η 26χρονη αλλοδαπή, στις 10 Απριλίου 2024.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα φέρονται να ξεκίνησαν στις αρχές του τρέχοντος έτους και συγκεκριμένα στις 10 Ιανουαρίου 2024 οπότε και η 26χρονη από τη Συρία πήγε στο σπίτι του 33χρονου Παλαιστίνιου για να τη φιλοξενήσει.

Σύμφωνα με την καταγγελία, την ώρα που εκείνη κοιμόταν ο αλλοδαπός πήγε και ξάπλωσε δίπλα της με σκοπό την ερωτική τους συνεύρεση, η οποία όμως δεν ολοκληρώθηκε.

Στις 9 Απριλίου 2024 η 26χρονη φέρεται να έλαβε ένα τηλεφώνημα από τον Παλαιστίνιο, ο οποίος και της ζήτησε να συναντηθούν.

Όταν πράγματι συναντήθηκαν, η αλλοδαπή ισχυρίζεται ότι της έδειξε μία φωτογραφία που είναι ξαπλωμένοι μαζί και της ζήτησε με τον τρόπο αυτό να συνευρεθούν ερωτικά.

Η 26χρονη φέρεται να αρνήθηκε και την επόμενη ημέρα, 10 Απριλίου 2024 κατήγγειλε το περιστατικό στο Τμήμα Ασφαλείας Κω, αστυνομικοί του οποίου εντόπισαν τον 33χρονο Παλαιστίνιο, ο οποίος και κατέθεσε για την υπόθεση.

Ωστόσο, δεν συνελήφθη, λόγω παρέλευσης των χρονικών ορίων του αυτοφώρου, ενώ για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση.

Πηγή: rodiaki.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ολόκληρο τούρκικο χωριό κερμετέ έχει το νησί λίγους ακόμα ισλαμιστές δεν βλάπτει να φέρουν οι μποχαλαράδες

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ