Προκριματικές εκλογές ΣΥΡΙΖΑ για Ευρωψηφοδέλτιο: Με έμφαση στη δημοκρατία

4
5342

Οι προκριματικές εκλογές ανάδειξης των υποψηφίων για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024, διεξάγονται σήμερα από τις 8 το πρωί μέχρι και τις 8 το βράδυ, στα γραφεία του κόμματος στην είσοδο της πόλης.
Ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Β.Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Χασαπλαδάκης, εξηγεί στην κάμερα του Kos Tv, για ποιό λόγο η σημερινή μέρα είναι η αρχή μιας άλλης πολιτικής εποχής. Ένας συμβολισμός έκφρασης της δημοκρατίας, μιας και ο κόσμος θα αποφασίσει ποιοί θα είναι οι υποψήφιοι του κόμματος για την Ευρωβουλή. Ο Στέφανος Κασσελάκης, τονίζει ο κ. Χασαπλαδάκης, ανατρέπει το δεδομένο που ίσχυε μέχρι τώρα και θέλει να απευθύνεται στη βάση, στο λαό.
Οι 5 υποψήφιοι είναι η Αλεξάνδρα Αγγελετάκη, ο Αθανάσιος Βυρίνης, η Αικατερίνη Γιαννακά, η Δήμτρα Μπαρμπούνη και ο Παπακαλοδούκας Γιώργος, νέοι άνθρωποι της επιστήμης και της δουλειάς

Πηγή: https://www.kostv.gr/nea/politiki/28927-syriza-me-emfasi-sti-dimokratia

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ναι θα αποφασίσει η κυρία κατινα ποιος θα είναι υποψήφιος που δεν ξέρει που βρίσκονται οι Βρυξέλλες.Λες και θα παίξουν ρόλο ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι μιας και δεν ξέρουμε ποιοι θα βγουνε τελικά.Οσους θέλει η ηγεσία του κόμματος οι υπόλοιποι απλά γλάστρες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ