Υποψήφια Ευρωβουλευτής με την ΝΔ, η Μαρία-Ωραιοζήλη Κουτσουπιά, νύφη του πρ.Πρωθυπουργού Ιωάννη Σαρμά

4
11715
Στην Κω θα βρεθεί η υποψήφια Ευρωβουλευτής την 1η Μάη, για τις διακοπές του Πάσχα!
Υποψήφια για τις Ευρωεκλογές με τη  Νέα Δημοκρατία η δικηγόρος Μαρία-Ωραιοζήλη Κουτσουπιά, η οποία είναι κόρη του πολιτευτή της ΝΔ Φώτη Κουτσουπιά και νύφη του πρώην πρωθυπουργού Ιωάννη Σαρμά με καταγωγή από Κω.
Η Δικηγόρος Βρυξελλών και Αθηνών θα ριχτεί στην μάχη του σταυρού σε πανελλαδικό επίπεδο και θα προσπαθήσει να πάρει μια θέση στην ευρωβουλή. Μίλησε στο kostv για τις εμπειρίες  ως δικηγόρος σε Αθήνα και στις Βρυξέλλες και είναι πρόεδρος, του Ινστιτούτου Δικαίου Τεχνητής Νοημοσύνης στην Ελλάδα με την ονομασία  “Rythmisis”.

Η Rythmisis είναι Ινστιτούτο Δικαίου που ιδρύθηκε το 2022 και απαρτίζεται από νομικούς που ασχολούνται ενεργά είτε μέσα από την δικηγορία είτε το ακαδημαϊκό τους έργο με τον ψηφιακό χώρο και την ρύθμιση του. Η διοίκηση της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας Rythmisis ορίζεται σύμφωνα με το Καταστατικό της ως εξής:

Πρόεδρος: Δρ. Μαρία-Ωραιοζήλη Κουτσουπιά, Δικηγόρος

Βιογραφικό: Η Μαρία-Ωραιοζήλη Κουτσουπιά γεννήθηκε τον Ιούλιο του 1993 στη Βέροια. Φοίτησε στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από όπου και έλαβε το πτυχίο της το 2015. Στη συνέχεια έλαβε δύο μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο Δημόσιο δίκαιο και στις Διεθνείς Νομικές Επιστήμες με κατεύθυνση το Δημόσιο Διεθνές δίκαιο. Στη συνέχεια ολοκλήρωσε τον κύκλο των μεταπτυχιακών σπουδών της με την παρακολούθηση του εξειδικευμένου μεταπτυχιακού προγράμματος στο Intellectual Property & Information, Communication, Technology Law, στο τμήμα Νομικής του Πανεπιστημίου KU Leuven. Τον Ιούλιο του 2022 η Μαρία-Ωραιοζήλη έλαβε τον τίτλο της Διδάκτορος από τον τομέα Δημοσίου δικαίου της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών για την διατριβή της «Φορείς Πληροφόρησης και Λήψη Αποφάσεων» με την οποία έθεσε τις βάσεις του «Διοικητικού Δικαίου Πληροφόρησης». Από το 2015 έως σήμερα η Μαρία-Ωραιοζήλη εργάζεται ως δικηγόρος για δικηγορικές εταιρείες της Αθήνας και των Βρυξελλών ενώ στο παρελθόν εργάστηκε και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Μιλάει 4 γλώσσες, αρθρογραφεί τακτικά σε επιστημονικά περιοδικά Δημοσίου Δικαίου και το 2020 εξέδωσε το πρώτο της βιβλίο νομικής θεματολογίας.

Πηγή: https://www.kostv.gr/nea/koinwnika/28802-ypopsifia-evrovouleftis-me-tin-nd-i-maria-oraiozili-koutsoupia-nyfi-tou-p-prothypourgoy-ioanni-sarma

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είναι πολλά τα λεφτά είκοσι χιλιάδες το μήνα οι ευρωβουλευτές. ψηφίζετε και πληρώνετε κορόιδα με τους πλειστηριασμούς των σπιτιών σας στις Ευρωπαϊκές τράπεζες και στα φαντς.Σε δέκα μήνες διακόσιες χιλιάδες όσον ένα διαμέρισμα σε τέσσερα χρόνια οκτακοσιες και πλέον χιλιάδες τρέξτε να ψηφίζετε.

  2. Άλλος ένας πού που κατεβαίνει με βιογραφικό σιδηρόδρομος!!!(εάν το πιστεύωμαι) Έχει να αποδείξει όμως κάτι στον στίβο της ζωής! Πού μπορεί να απαιτή δυνατά από το Ευρωκοινοβούλιο! Η θα πηγαίνει εκεί γειά διακοπές!Και θα χρυσοπλη ρωνεται!!!

  3. Δεν έχει ανάγκη τα λεφτά το κορίτσι. Τόσα θα βγάζει εκεί κι αυτή κι ο άντρας της με τις δουλειές τους.
    Ψηφίστε να τα παίρνει ο Αυτιάς και ο Κεφαλογιάννης καλύτερα!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ