Ο Παναγιώτης Κουνάκης στο Ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ

0
3038

Επίσημα ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του Παναγιώτη Κουνάκη, στο Ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ. Ο Παναγιώτης Κουνάκης, σχετικά δήλωσε :

 Με τιμά βαθύτατα η επιλογή του Πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη, να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού για τις Ευρωεκλογές. Η διεκδίκηση μιας θέσης στο Ευρωκοινοβούλιο, αποτελεί για εμένα, τεράστια ευθύνη ως Δωδεκανήσιος. Τα νησιά μας χρειάζονται ισχυρή φωνή παντού, με βάση τις υφιστάμενες προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν σε όλα τα επίπεδα, με την εξέχουσα στρατηγική μας θέση , ως σύνορο της Ευρώπης, να αποδεικνύεται κορυφαίας σημασίας. Ζητώ τη στήριξή σας , σε αυτό το μεγάλο αγώνα για τα νησιά μας , ώστε να προχωρήσουμε μαζί και να φέρουμε στον τόπο μας , όλα όσα πραγματικά του αξίζουν!

Βιογραφικό

Ο Παναγιώτης Κουνάκης γεννήθηκε στη Ρόδο το 1979. Σπούδασε στο Μαθηματικό του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού στο Management από το Πανεπιστήμιο του Sheffield. Από το 1998 ασχολείται με την χρυσοχοΐα και την ωρολογοποιία στην οικογενειακή επιχείρηση. Έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Καταστηματαρχών Παλιάς Πόλης Ρόδου και σύμβουλος στο Εμπορικό Βιομηχανικό Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, με εξειδικευμένη γνώση στα προβλήματα των εμπορικών, ξενοδοχειακών και μεταποιητικών επιχειρήσεων της Δωδεκανήσου.

Το 2014 εκλέχθηκε περιφερειακός σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου και ανέλαβε καθήκοντα ως εντεταλμένος σύμβουλος Επιχειρηματικότητας
της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου έως το 2017. Διετέλεσε πρόεδρος της ομάδας βόλεϊ Ροδίων Άθλησης (2014 – 2016), καθώς και μέλος στο Δ.Σ. της ΚΑΕ ΚΟΛΟΣΣΟΣ και Εκπρόσωπος στον ΕΣΑΚΕ (2014 – 2019). Το 2019 επανεκλέχθηκε περιφερειακός σύμβουλος στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Είναι αντιπρόεδρος της ΑΜΚΕ ΠΑΜΕΑ με σκοπό την διασύνδεση της ανακύκλωσης με την προσβασιμότητα. Από το 2020 είναι Καθηγητής Τεχνικών Εξυπηρέτησης στα ΙΕΚ ΑΝΚΟ. Το 2023 ήταν υποψήφιος βουλευτής στον Νομό Δωδεκανήσου με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ