Β. Υψηλάντης: Υπογράφεται η Σύμβαση για το Δικαστικό Μέγαρο Κω και προχωρά η προμελέτη για το νέο Νοσοκομείο Κω

7
5722
Ο Κοσμήτορας της Βουλής και Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης είχε επικοινωνία με τον κ. Αθανάσιο Γιάνναρη, Διευθύνοντα Σύμβουλο της «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.», ο οποίος τον διαβεβαίωσε:
Πρώτον ότι εντός των επόμενων ημερών υπογράφεται η Σύμβαση με τον Ανάδοχο για την ανέγερση του νέου Δικαστικού Μεγάρου Κω και
Δεύτερον ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η προμελέτη για την κατασκευή του νέου Νοσοκομείο της Κω από τις«Κτιριακές Υποδομές Α.Ε».
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κατάλαβες τώρα, εσύ κατοικε της Κω, το παραμύθι που σου πουλάνε? Κι εσύ Αβριθη, που πουλούσες προεκλογικά φουμαρα για το νοσοκομείο και το δικαστικό μέγαρο, δήθεν θα τά θεμελιωνες και τα δύο μέσα στο Μάρτιο που πέρασε??? Είστε όλοι ανίκανοι …..ρολόγοι!!! Σχεδόν …..!!!

  2. Με την σειρα που εβαλες τα πραγματα φαινεται ποιοι ειστε….φτιαξτε δικαστηρια γρηγορα εχουν μεγαλυτερη αξια απο τα νοσοκομεια…επειτα εδω δεν μπορειτε να λειτουργησετε ενα μικρο νοσοκομειο να το κανετε να λειτουργησει σωστα ,οι τοιχοι δεν γιατρευουν κοσμο κε Υψηλαντη……αλλα στα @@ σας εσας ετσι και αλλιως ολοι σε ιδιωτικα πατε επειτα να μην ξεχναμε δεν ειμαστε ολοι ιδιοι….εσεις ειστε ΝΔ και κυβερνηση….

  3. φερττε και κανενα γιατρο στο διαλυμενο νοσοκομειο. μονο με τα λεφτα που δινετε στις αεροδιακομιδες θα φαιρνατε 30 γιατρους.

  4. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΕΑ.
    ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ( ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ) ΚΑΙ ΣΧΟΛΗ -ΕΣ ΣΠΟΥΔΩΝ .
    ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ HOT-SPOT.

  5. Και ο Βαγγέλης επί ΠΑΣΟΚ το είχε πει αυτό…..για το δικαστικό Μέγαρο της Κω αλλά δυστυχώς δεν έγινε……

  6. Έρχονται οι εκτός νήσου Κώ βουλευτές!!! Πρώτα ο Παππάς, μετά ο κονσόλας,μετά η Ιατρίδη.τωρα και ο Υψηλάντης!!!Και μας δουλεύουν ψιλό ΓΑΖΊ!!Και επαναλαμβάνουν ακριβώς τά ίδια ο ένας μετά τον άλλο!!?Φρου φρου φρου φρου και αρώματα ανακοινώσεις!!! Δίχως ποτέ να υπάρχει ορατό αποτέλεσμα!Να τούς χαίρεθαι Κωοι συμπατριώτες!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ