«Ναυταθλητισμός & Τουρισμός» Σάββατο 6/4/2024 στις 6.30μμ κτήμα Akrani

0
3495
Ο Ναυτικός Όμιλος Κω με μεγάλη χαρά θα ήθελε να σας προσκαλέσει στην ημερίδα «Ναυταθλητισμός & Τουρισμός» που θα διεξαχθεί το Σάββατο 6/4/2024 στις 6.30μμ στην συνεδριακή αίθουσα του κτήματος Ακράνι στην Κω.
 
Η ημερίδα στόχο έχει να ενημερώσει, να εμπνεύσει και να παροτρύνει όλους τους συμμετέχοντες να ενώσουν δυνάμεις και να δώσουν βάση στην καλλιέργεια του Ναυταθλητισμού και στον Ναυταθλητικό Τουρισμό σαν μέσο ανάπτυξης και ώθησης του εναλλακτικού τουρισμού στο νησί μας.
 
Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον Ναυτικό Όμιλο Κω και τελεί υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Ν.Αιγαίου και υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού. Στην ημερίδα αυτή συμμετέχουν ως συν διοργανωτές η Περιφέρεια Ν.Αιγαίου, ο Δήμος της Κω, η Kos Marina και η Ένωση Ξενοδόχων Κω. Ομιλητές θα είναι ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος Κος Κυριάκος Γιαννόπουλος, η πρόεδρος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας Κα Ανδρονίκη Αναστασίου, η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Κω, εκπρόσωπος του Ν.Ο. ΚΩ,  εκπρόσωπος της Ένωσης Ξενοδόχων Κω και εκπρόσωπος της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.
 
Προσκεκλημένοι στην εκδήλωση αυτή είναι η Περιφέρεια Ν.Αιγαίου, Υφυπουργοί και Βουλευτές Δωδεκανήσων, η Τοπική Αυτοδιοίκηση Κω, η Τοπική Αυτοδιοίκηση των γειτονικών νησιών μας, το Βιομηχανικό Επιμελητήριο, η Μαρίνα της Κω, επιχειρηματίες της εστίασης και του τουρισμού, πράκτορες, ξενοδόχοι, ναυταθλητικά σωματεία και επιχειρήσεις που ασχολούνται με τον θαλάσσιο τουρισμό κ.α. 
 
Μετά το πέρας της ημερίδας θα ακολουθήσει standing cocktail.
 
Η παρουσία σας στην εκδήλωση είναι πολύ σημαντική για εμάς.
 
Με εκτίμηση
Νίκη Μπαρμποπούλου
Εκπρόσωπος Τύπου & Έφορος Κολύμβησης Ν.Ο. Κω
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ