Βαγγέλης Τρακόσσας : Η φιλοζωική Κοινότητα είναι απογοητευμένη για το «Ελαφοκομείο» Ρόδου

6
6798

Στην εκπομπή “ΜΑΖΙ στο KosTv» μίλησε Ο ΒΑΓ. ΤΡΑΚΟΣΣΑΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΖΩΟΦΙΛΙΚΗΣ & ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΩ εκφράζοντας την αγανάκτηση για φέρνει στο φως της δημοσιότητας με το «Ελαφοκομείο» της Ρόδου. Ο κ. τρακόσσας αναφέρθηκε » Όλοι οι πολιτικοί θα πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη όσα συμβαίνουν και είδαμε με τα νεκρά ελάφια στο Ροδίνι. Αφού τους κάψαμε το φυσικό περιβάλλον μετά τα περιφράξαμε και ιδού τα αποτελέσματα. Αύριο μεθαύριο θα βγάλουν και σποτάκια που θα λένε να αγαπάμε το περιβάλλον και τα ζώα και οι εικόνες να λένε από μόνες τους ότι όχι δεν τα αγαπάμε αλλά τα αφήνουμε χωρίς νερό και φαγητό και να ψοφάνε εδώ και 8 μήνες με προχωρημένη σήψη και κανένας να μην ξέρει τι συμβαίνει λυπάμαι και όλες οι φιλοζωικές κοινότητες είναι σε απογοήτευση και την κατάσταση αυτή που συμβαίνει στην Ρόδο. Το λόγο έχει η δικαιοσύνη, αφού έφτασε μέχρι και να μην συγκαλύψουν η κουκουλώσουν την κατάσταση που είναι άδικη»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ο γάμος των ομόφυλων. Ο Τρακόσσας το ειχε προβλέψει κι αυτό, ήδη το 1985.

  2. καλά τα λέτε όμως και εδώ στην Κω τα ζώα υποφέρουν . ο δήμαρχος δύο χρόνια πριν υποσχέθηκε καταφύγιο για τα αδέσποτα που υποφέρουν δεξιά αριστερά σε όλο το νησί. Τουλάχιστον ένα μέσα στην πόλη δεν μπορεί κανένας να νοιαστει να φτιάξει;;;; Σκυλάκια γατιά σε όλες τις γειτονιές αρρωστημένα τα κακομοίρα τριγυρνάνε να φάνε . Άμα λείψουν οι λίγοι που τα φροντίζουν όσο μπορούν και αυτοί θα ψοφησουνε όλα ειδικά το χειμώνα . Ολόκληρος δήμος ένα με τουρίστες γεμάτο κάθε καλοκαίρι δεν βρίσκονται δύο άνθρωποι εκεί μέσα στους ιθύνοντες να κάνουνε κάτι; Γιατί τόση απονια όλοι σας Είναι ντροπή που μιλάτε και για ανάπτυξη και πολιτισμό
    .Ως πότε;

  3. Δεν έμεινε στην τύχη η λέξη ΦΑΡΙΣΣΑΙΟΙ επίκαιρη για 2024 χρόνια

    ούτε και θα μείνει για άλλες τόσες χιλιετίες.
    Οι ιστορικοί θα την βρίσκουν καταγεγραμμένη παντού.

  4. »έστι Δίκης οφθαλμός ος τα πάνθ΄ορά΄΄…ενώ σ αυτό έπρεπε να αποβλέπουν όλες οι ενέργειες των ανθρώπων…γι αυτήν εδώ την λεπτομέρεια θα καταλάβεις σύντομα κάποιες παλινωδίες .
    Πολύ σύντομα.
    Ο Θεός ακούει και τις δύο μεριές ,όχι μόνο την μία.
    Και μην ξεχνάς υπάρχει Δίκη ,ανώτερη και απ τον Άρειο Πάγο,

  5. Οι δήμοι οφείλουν να έχουν πρόγραμμα και καταφύγια για τα αδέσποτα! Ας γίνει μια αγωγή στο Δήμο …. δήμαρχε φτιάξε το καταφύγιο, βόλεψε και μερικούς δικούς σου εκεί στη διοίκηση του καταφυγίου, εργάτες, καθαριστες κτλ….βγάλε κι ένα διαγωνισμό 600.000€ για 5 παλέτες σκυλοτροφη ( ξέρετε εσείς τώρα, μη σας τα λέω εγώ)!

  6. Υπόγειοι συνεταιρισμοί, ρεζιλίκια με ανθρώπους που έχουν ψυχολογικά και ζητιανεύουν το δεκάρικο απ τον Ξένο.
    το θέμα με τα αδέσποτα στο Νησί έχει να κάνει με το πόσα ψυχολογικά έχει ο καθε ένας φιλόζωος.
    Νομίζουν κάποιοι ότι ταϊζοντας τα κακόμοιρα, εξαϋλώνονται οι αμαρτίες και τα προσωπικά τους εγκλήματα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ