Με πολύ κέφι και χορό η χοροεσπερίδα του Ιπποκρατείου Γυμνασίου Κω στη Νέα φαντασία

21
11961

Μια όμορφη βραδιά διοργανώθηκε από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Ιπποκρατείου Γυμνασίου Κω, το βράδυ του Σαββάτου 2 Μαρτίου στη Νέα Φαντασία!
Γέμισε νιάτα η πίστα του κέντρου , όπου και οι τρεις τάξεις χόρεψαν παραδοσιακά και νησιώτικα τραγούδια,  έπειτα από δική τους παραγγελία!
Η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Κωνσταντίνα Τζάνου, ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και τόνισε την ιδιαίτερη σημασία του γεγονότος πως τα παιδιά θέλησαν να χορέψουν παραδοσιακά κομμάτια!
Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο διευθυντής του σχολείου Παναγιώτης Πηλιγκός,  ενώ παρούσες οι Αντιδήμαρχοι Σταματία Κανταρζή και Κατερίνα Χατζηθωμά η οποία είναι και στο σύλλογο γονέων του γυμνασίου.

Πηγή: https://www.kostv.gr

21 ΣΧΟΛΙΑ

    • Χάνεις λάδια??? Από ποτέ απαγορεύεται να διασκεδάζουν οι οικογένειες ενος σχολείου? Δεν ήταν χοροεσπεριδα όπως κάνει το Λύκειο! Γλέντι ήταν με παραδοσιακή μουσική! Το βγαλες το δηλητήριο σου.

  1. Πράγματι έχασαν τα κορίτσια την ευπρέπεια και το σωστό ντύσιμο. ντύνονται προκλητικά η μάλλον γδυνονται σαν τροτεζες του δρόμου. στην παρέλαση πάλι η φούστα θα είναι μέχρι τον αφαλό. τι κάνουν οι καθηγητές οι γυμναστές. ύστερα λένε γιατί πέφτουν θύματα στους κάθε διεστραμμένους και ανώμαλους .

    • Αντί να μενουν στη θέση τους, στη λάντζα, στην κουζίνα, να παίζουν τις κουμπάρες και να μαθαίνουν πλέξιμο και να μπαλώνουν σώβρακα, αυτες ντύνονται ελεύθερα όπως θέλουν και προκαλούν τους καημένους τους βιαστές, τους διεστραμμένους και τους ανώμαλους. Σίχαμα

    • αξιότιμες κύριε η κυρια.Εχουν απαγορεύσει σε δασκάλους καθηγητές να κάνουν σχόλια για τα παιδιά γιατί αν γίνει σχόλιο έρχονται οι γονείς κ τους απειλούν.απλα τα πράγματα.

    • Απαπα τι χριστιανικές παραδόσεις είναι αυτες τα κορίτσια να ντύνονται έτσι και να προκαλούν! Ετεροφυλλόφιλοι χριστιανοί γονείς μαζεύτε τα παιδιά σας προκαλούν!!!

  2. Ξέρετε πόσο είχε η πρόσκληση;25€.!!νομίζω έχετε ξεφύγει σε αυτό το νησί.σε καμία άλλη περιοχή δεν γίνονται χοροεσπερίδες η χοροί αποφοίτησης μόνο πάρτυ από τα παιδια.Νομιζετε ότι είστε στο USA.ψωνισμενοι γονείς που βγάζουν ψωνισμενα παιδιά.Αλλα οι επιχειρηματίες καλά κρατάνε από κέρδη από όλα αυτά.κ η αιτιολογία;για εκδρομή!δηλαδή μια οικογένεια 4 άτομα έδωσε 100€ εκ τον οποίων πόσα να πήγαν για εκδρομή;20!!!κ χαίρονται οι γονείς να βλέπουν τα 14 Χρονα με τουαλέτες βάψιμο νύχι κ τακούνι.Που πάμε σαν κοινωνία;

  3. Νοσταλγος του παρελθόντως. Ζητω ο Στρατηγος Θεωδορος Παγκαλος!

    Κατόπιν διαταγής του Προέδρου της Κυβερνήσεως, καταρτίζεται και υποβάλλεται εις το υπουργείον Εσωτερικών προς έγκρισιν αστυνομική διάταξις δι ης απαγορεύονται αι κονταί φούσται των γυναικών. Το κατώτατον άκρον της φούστας δέον να απέχη από του εδάφους 30 εκατοστά του μέτρου. Εις τον περιορισμόν τούτον υπάγονται άπασαι αι γυναίκες από του 12ου έτους και άνω. Αι παραβάτιδες θα παραπέμπωνται εις το επ’ αυτοφώρω πταισματοδικείον, σνυπεύθυνοι θα είναι και οι γονείς αυτών!Αθηνα ετος 1925.(Προσφατα δηλαδη,ουτε 100 χρονια πριν)

    • μεταξύ του πταισματοδικειου και του «όλα στη φόρα » υποθέτω ότι θα υπάρχει και μια ενδιάμεση κατάσταση για ένα κορίτσι 14 χρόνων.
      Δεν είπε κανείς να πάνε ντυμένες καλόγριες..

      • Σαν γονέας κανόνες ηθικής δεν δέχομαι από κανέναν. Αν η κόρη μου φόρεσε κοντή φούστα δεν σημαίνει οτι ειναι και πόρνη. Τα κόμπλεξ σας αλλού και οχι στα παιδιά μας που σημειωτέων στα14 είναι πλέων στην εφηβεία δεν είναι παιδάκια.
        ΥΓ. Ξέχασες να βάλεις τόνο στη λέξη πταισματοδικείο ,απαράδεκτη!

  4. Από πάνω παιδικά προσωπάκια κι από κάτω ημίγυμνα…. Κρίμα… Έχουν χάσει τα κοριτσάκια κάθε παιδικότητα πια. Μιλάμε για 13 – 15 χρονών μωρά. Έχει χαθεί κάθε μέτρο κι οι γονείς δε μπορούν πια να βάλουν όρια.Αντε σε λίγο έχουν σειρά και τα δημοτικά….

  5. Τώρα τους ανθρώπους με αρχές και σοβαρές απόψεις τους αποκαλούμε σιχαματα;;;; ντροπή! Τι να πω! Άλλο ελεύθερο και άλλο πρόστυχο ντυσιμο… Περάστε μια βόλτα έξω από το γυμνάσιο να τα δείτε καθημερινά. Ιδίως το καλοκαίρι. Αλλά τι περιμένεις αν από πίσω υπάρχουν μανάδες που καμαρώνουν γι αυτό αντί να ντρέπονται…

    • ‘Με αρχες’ είναι το σίχαμα παραπάνω που κατηγορεί τις γυναίκες ότι βιάζονται και και κακοποιούνται επειδή ‘φταίνε αυτες’;;; Σίχαμα είναι που υποστηρίζει τους βιαστές και αυτούς που κακοποιούν.

  6. Οι γονείς έχουν την κύρια ευθύνη ο πατέρας δεν βλέπει ότι γδυνεται αντί να ντύνεται το παιδί του; η μητέρα την καμαρώνει και οι καθηγητές φοβούνται να παρέμβουν. τα παιδιά έχασαν την παιδική αθωότητα και παίζουν τις μικρο μεγάλες. Από τότε που έφυγαν οι ποδιές ντύνονται απαίσια. άραγε γιατί στα Κολλέγια κρατούν τις σχολικές ποδιές; απλά για να είναι ομοιόμορφα ντυμένα και με κάποια σοβαρότητα. Αλίμονο στο κορίτσι που μαθαίνει από τόσο μικρό να γδυνεται .έχει χάσει την αξιοπρέπεια του και γίνεται εύκολο θύμα εκμετάλλευσης επιτηδείων. Στην Αθήνα προσπάθησαν να αρπάξουν από το Γυμνάσιο ένα κορίτσι. όμως πριν το βάλουν στο βανακι αυτό έβαλε τις φωνές τρόμαξαν και το άφησαν. στάθηκε τυχερό.

  7. Σημασία έχει ότι τά παιδιά πέρασαν όμορφα και τό ευχαριστήθηκαν.Ενα μπράβο στο ΔΣ τού συλλόγου γονέων για την οργάνωση.Οσο αφορά τά σχόλια περί ένδυσης λυπάμαι πραγματικά αλλά μάλλον ζείτε με τά μυαλά τής γιαγιάς σάς.Να υποθέσω ότι το καλοκαίρι στη θάλασσα κάνετε μπάνιο με τό κομπινεζον η με μακριά βράκα σωστά;

  8. βρε άχρηστοι που κάνετε κριτική στα παιδιά αντί να κοιτάτε τα χάλια σας δεν ντρέπεστε καθόλου

    • Μάλλον κάποιοι «άχρηστοι» γονείς δεν καταλαβαίνουν πως η κριτική αφορά αυτούς κι όχι τα παιδιά….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ