Ενδιαφέρουσα και συγκινητική η εκδήλωση των Lions Κω «Ιπποκράτης», για τον παιδικό καρκίνο στο Kosta Palace

2
14160
Εκδήλωση με σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση για τον παιδικό καρκίνο, διοργάνωσε η Λέσχη Lions Κω «Ιπποκράτης», στο ξενοδοχείο “ Kosta Palace Hotel”.
Η εκδήλωση έγινε στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Εκστρατείας των Διεθνών Lions για τον  Παιδικό Καρκίνο, που αποτελεί και βασικό άξονα των Παγκόσμιων
Δράσεων των Lions.
Η αίθουσα ήταν κατάμεστη από ανθρώπους που είχαν βιώσει κάποια απώλεια από καρκίνο στο στενό τους περιβάλλον ή που απλά ήθελαν να ενημερωθούν και να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών.
Σύντομο χαιρετισμό απήυθυνε η πρόεδρος της Λέσχης Lions Κω, Ειρήνη Χατζηχριστοφή καθώς και το μέλος και πρώην Πρόεδρος Βίκυ Φλάσκου, η οποία μοιράστηκε τη δική της προσωπική ιστορία για την απώλεια ενός δικού της ανθρώπου , γεγονός που την ενέπνευσε να ασχοληθεί με τις δράσεις του «’Οραμα Ελπίδας».
Ο δικός μας Αλέξανδρος Μενασέ μοιράστηκε τη δική του προσωπική εμπειρία μιας και πριν κάποια χρόνια έσωσε μία ζωή, αφού ήταν συμβατός δότης, ενώ μίλησαν και ο λήπτης Ευάγγελος Τσουμαλής, καθώς και η Βιολόγος , Συντονίστρια Μεταμοσχεύσεων από το « Όραμα Ελπίδας», κυρία Πηνελόπη Σαμαρά.

Πηγή: https://www.kostv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΑΛΛΑ ΤΗ ΤΑΜΠΕΛΛΑ LION …. ΓΙΑΤΙ ΤΗ ΘΕΛΕΤΕ….
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗΝ ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ… Ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ
    ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑΣ ΣΑΣ….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ