Γ. Νικητιάδης : «1χρόνος μετά τα Τέμπη, 1 χρόνος συγκάλυψης από τη ΝΔ» Η αλήθεια θα αναδειχθεί παρά το «μπάζωμα»

1
3696

Γ. Νικητιάδης : «Ένας χρόνος μετά τα Τέμπη, ένας χρόνος συγκάλυψης από τη ΝΔ»

Η αλήθεια θα αναδειχθεί παρά το «μπάζωμα»

 

Δήλωση του Γιώργου Νικητιάδη, Βουλευτή Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής,  με αφορμή την συμπλήρωση ενός έτους από το τραγικό έγκλημα των Τεμπών:

«Ένα χρόνο μετά το έγκλημα των Τεμπών η μνήμη των 57 νεκρών και οι οικογένειες τους αναζητούν δικαίωση. Ένας χρόνος που η κυβέρνηση δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ για να λάμψει η αλήθεια. Αντιθέτως η κυβερνητική συγκάλυψη που εντέχνως σκηνοθετήθηκε με τη στάση της πλειοψηφίας στην Εξεταστική Επιτροπή αποκαλύπτει τις ευθύνες που υπάρχουν και βαραίνουν τη ΝΔ. Υπήρξα μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής από την οποία το ΠΑΣΟΚ αποχώρησε καταγγέλλοντας τη μεθοδευμένη συγκάλυψη των πραγματικών αιτίων του εγκλήματος από την  καταχρηστική άσκηση των δικαιωμάτων της κυβερνητικής πλειοψηφίας. Η αλήθεια όμως όσες προσπάθειες και να γίνουν από την πλευρά των υπευθύνων της τραγωδίας και αυτών που τους καλύπτουν δεν υπομένει το «μπάζωμα» και θα αναδειχθεί» 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. καλά πασοκτζηδες και σεις μια απ’ τα ίδια είστε.Ολα τα σφαχτά την ίδια μούρη έχετε.Δλδ εσείς θα στέλνατε στο εδώλιο συνάδελφο σας;;;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ