Β’ ΕΛΜΕ: ΟΧΙ στην ποινικοποίηση των αγώνων μας! Ο αυταρχικός κατήφορος της κυβέρνησης συνεχίζεται!

2
4478
Ο  αυταρχικός  κατήφορος  της  κυβέρνησης συνεχίζεται!
Σήμερα, 27/2/2024, το μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, όπως ήταν αναμενόμενο, έκανε δεκτή την αγωγή του ΥΠΑΙΘΑ και έκρινε την απεργία αποχή (ΔΟΕ – ΟΛΜΕ) από την «ατομική αξιολόγηση» παράνομη, με βάση το αντεργατικό νομοθετικό οπλοστάσιο που έχει διαμορφωθεί όλα τα τελευταία χρόνια.
Δεν τρομοκρατούμαστε!
 Το δίκιο θα κριθεί στο δρόμο και όχι στις αίθουσες των δικαστηρίων!
Η απεργία αποχή από την ατομική αξιολόγηση θα συνεχιστεί!!!
Το ΥΠΑΙΘΑ και η κυβέρνηση ,  με  διώξεις και καταστολή επιχειρούν να  κάμψουν τον δίκαιο αγώνα μας για την υπεράσπιση των μορφωτικών δικαιωμάτων των μαθητών και την  παιδαγωγική μας υπόσταση.
Είναι βαθιά γελασμένοι αν νομίζουν ότι με τέτοιες κατά παραγγελία δικαστικές  αποφάσεις θα μας λυγίσουν.
Ο αγώνας συνεχίζεται ακόμα πιο αποφασιστικά! Η αντιεκπαιδευτική αξιολόγηση  δε θα περάσει!
Προχωράμε αποφασιστικά στην υλοποίηση της απεργίας αποχής που ήδη έχει αποφασιστεί να κηρυχθεί από τη ΑΔΕΔΥ. Ούτε βήμα πίσω!
Δίνουμε αποφασιστική απάντηση  στην ποινικοποίηση των  αγώνων  μας και με τη μαζική μας συμμετοχή στη αυριανή πανεργατική απεργία. Κλείνουμε όλα τα σχολεία, συμμετέχουμε στις απεργιακές κινητοποιήσεις. 
 
 
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Β΄ΕΛΜΕ
 
Ο Πρόεδρος                                                                  Η  Γραμματέας
 
Κριαράς  Στέλιος                                                         Τσάμη  Αντιγόνη
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΕΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΙΣΤΕ ΛΙΓΟΙ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΧΘΕΣ ΕΙΣΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ Κ ΟΧΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΝΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΝΑΞΙΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Η ΠΡΟΟΔΟΣ Κ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΘΑ ΣΑΣ ΧΩΣΕΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΧΑΣΤΟΥΚΑ Κ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΜΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΚΚΕ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ Κ ΟΧΙ ΝΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΙΑΖΕΤΕ ΑΠΕΡΓΩΝΤΑΣ Κ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΛΕΨΑΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Κ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΓΑΤΑΚΙΑ

  2. Κάντε επιτέλους τη δουλειά για την οποία σας πληρώνουμε.Δεν σας πληρώνει το ΚΚΕ.Ναι οπωσδήποτε αξιολόγηση σήμερα.Εχετε το μέλλον των παιδιών μας στα χέρια σας και τα αξιολογητές.Εσας δεν χρειάζεται να σας κρίνει κανείς; Κατάργηση της μονιμότητας.Οι άσχετοι στα σπίτια τους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ