Κως: Αθώα η σύζυγος ασθενούς που κατηγορήθηκε για ψευδή καταγγελία από πρώην διευθυντή καρδιολογικής

2
12889
Αθώα κρίθηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Κω η σύζυγος καρδιοπαθούς κατοίκου, η οποία κατηγορήθηκε από τον αποθανόντα πλέον -εδώ και  έξι μήνες- πρώην διευθυντή της Καρδιολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Κω, ότι ψευδώς του καταλόγισε, σε έγγραφη καταγγελία της, εγκληματικές ιατρικές πρακτικές, και απειλή με διωγμό από την κλινική του συζύγου της.
Στη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης, την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου, οι μάρτυρες επιβεβαίωσαν τα όσα κατέθεσε ενώπιον του δικαστηρίου η κατηγορουμένη.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ Ν. Αιγαίου, η σύζυγος του καρδιοπαθούς κατήγγειλε τον πρώην διευθυντή της Καρδιολογικής του Νοσοκομείου «για να προλάβει παρόμοιες αντιδεοντολογικές και επικίνδυνες για την υγεία συμπεριφορές, απέναντι σε ανθρώπους που βιώνουν καρδιολογικά και όχι μόνο προβλήματα».
Να σημειωθεί ότι ο συμπατριώτης μας υπεβλήθη τελικά σε επιτυχή μεταμόσχευση καρδιάς στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο.
Δυσάρεστη ωστόσο ήταν η είδηση, πριν από μερικούς μήνες, του θανάτου, μετά από επιπλοκές κατόπιν τραυματισμού  σε δυστύχημα, του πρώην διευθυντή που είχε προσληφθεί τον Ιούνιο του 2019 στο Νοσοκομείο της Κω. Τις ημέρες του τραγικού συμβάντος μάλιστα επρόκειτο να δημοσιευθεί στο ΦΕΚ η πρόσληψη του, μετά τη παραίτηση του απο το Νοσοκομείο Κω, στη Καρδιολογική κλινική του Νοσοκομείου Καλύμνου.

Πηγή: https://www.ertnews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο Θεός να τον αναπαύσει, αλλά………….. καλύτερα να μην έχουμε.Τελος για να μην πω τίποτα άλλο…..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ