Έκπτωτος κηρύχθηκε από την Περιφέρεια, ο ανάδοχος του έργου για την τριετή συντήρηση του οδικού δικτύου της Κω

7
12993
Έκπτωτος κηρύχθηκε από την Περιφέρεια ο ανάδοχος του έργου για την τριετή συντήρηση του οδικού δικτύου της Κω.
Σύμφωνα και με τις δηλώσεις της Επάρχου Κω-Νισύρου Ντίνας Σβύνου, ο εργολάβος κηρύσσεται έκπτωτος και για τις δύο συμβάσεις για τις οποίες ήταν υπεύθυνος. Η μία αφορά τη λειτουργία του κεντρικού οδικού άξονα και η άλλη τις δευτερεύουσες οδούς της Κω και της Νισύρου. Τόνισε παράλληλα πως όλη αυτή η διαδικασία έχει απασχολήσει ιδιαίτερα την Περιφέρεια μιας και ο εργολάβος δεν ήταν τυπικός ως όφειλε, ενώ πρόσθεσε πως έχει ξαναπεί πως ήταν τέτοια η μορφή της σύμβασης, στην οποία ο εργολάβος όφειλε ανά 15 μέρες να εξετάζει από μόνος του τα «κακώς κείμενα» του οδικού δικτύου, να προχωράει στις απαραίτητες διορθώσεις, με ειδικές προδιαγραφές μάλιστα και εν συνεχεία να προχωράει στην ασφαλτόστρωση ολόκληρων κομματιών του. Αυτό σύμφωνα με την Έπαρχο δε γινόταν και έμενε συνεχώς ακάλυπτο το έργο, ακόμα και έπειτα από προφορικές και έγγραφες προσκλήσεις προς τον εργολάβο.
Η κ. Ντίνου εξήγησε πως έπειτα από όλες αυτές τις άκαρπες προσπάθειες, ακολούθησε η ειδική πρόσκληση προς τον ανάδοχο στην οποία και πάλι δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση.
Ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος, με μία τολμηρή απόφαση όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η Έπαρχος Κω-Νισύρου, έκρινε έκπτωτο τον εργολάβο του έργου, με σκοπό όμως να οδηγηθούμε στην επόμενη μέρα και σε αποφάσεις οι οποίες θα προχωρούν και θα εκτελούνται.
Η Ντίνα Σβύνου ζήτησε την ανοχή του κόσμου για το επόμενο μικρό χρονικό διάστημα , μέχρι να ολοκληρωθεί η από το νόμο προβλεπόμενη διαδικασία των 15 ημερών, μέσα στις οποίες μπορεί ο ανάδοχος να κάνει ένσταση και μέχρι να ακολουθήσουν την επόμενη νόμιμη οδό , προχωρώντας σε προγραμματικές ή εργολαβικές συμβάσεις από τις Τεχνικές Υπηρεσίες.

πηγή: https://www.kostv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μη πανηγυρηζετε//////ειναι μαυρο σκυλι.
    δε παραδιδει ευκολα τα οπλα.
    Ψαξε κ Ντινα να δεις απο πισω…………
    Ξερει ο περιφερειαρχη σου…….
    Ετσι τον βγαλανε και σφβ μαρινα αλλα τελικα ποιος κερδισε….ψαξε Ντινα ρωτα…..

  2. Άργησες πολύ !Να το κάνεις! Είναι όμως θετικό και πολύ δίκαιο! Αναρωτιέμαι!ο προηγούμενος σάς δεν τα έβλεπε αυτά!Η καθόταν μόνο στο γραφείο τού! Καί όλα στον αυτόματο!

  3. ….ΝΤΙΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΙ!
    ΣΗΚΩΣΤΕ ΜΑΝΙΚΙΑ!
    ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ !
    Ο ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΟΥ ΤΟ ΧΑΛΙ!
    ΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΒΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑ…
    ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ!

  4. συγνώμη κυρία μου. Ο εργολάβος τον οποίο κηρύξατε έκπτωτο, είναι αυτός ο όποιος είχε αναλάβει να συντηρεί τον δρόμο με λακκούβες γεμάτο τον οποίο πήραν να μπαλώσουν οι φουκαράδες αστυνομικοί για τους οποίους διατάχθηκε ΕΔΕ;;

  5. Ο κυριος Χατζημαρκος θα πρεπει να φανει και παλι τολμηρος και να ζητησει συγγνωμη απο τους αστυνομικους, γιατι καθ΄οπως φαινεται η νομαρχια ηταν ανεπαρκης στους ελεγχους τηρησης των συμβασαιων.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ