Η.Χρυσόπουλος: Πρόκειται για πολιτικό παιχνίδι Ι Συνεχίζονται κανονικά οι χημειοθεραπείες στο νοσοκομείο της Κω

10
4864
Ενενήντα είναι οι συμπολίτες  μας που κάνουν χημειοθεραπείες στο νοσοκομείο της Κω
«Ανυπόστατες» χαρακτηρίζει τις δηλώσεις της προέδρου των εργαζομένων στο νοσοκομείο Κω Γαρυφαλλιάς Καρανάσιου, περί «παύσης των χημειοθεραπειών».
Ο κ. Χρυσόπουλος τονίζει πως πρόκειται για πολιτικό παιχνίδι, αφού δεν σταμάτησαν ούτε μια μέρα να διενεργούνται οι χημειοθεραπείες στο νοσοκομείο της Κω, υπογραμμίζοντας το σπουδαίο ρόλο που διαδραματίζει η ιατρός αναισθησιολόγος Έλλη Καρανίκα, για τους 90 συμπολίτες μας που είναι εγγεγραμμένοι για χημειοθεραπείες στο νοσοκομείο της Κω.
Τέλος κάνει έκκληση σε όλους να «ενώσουμε δυνάμεις» για το καλό του νοσοκομείου της Κω.

Πηγή: https://www.kostv.gr/

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δηλαδή κύριε το νοσοκομείο πάει καλά και όλοι είναι πολιτικοί συκοφαντες? Δεν υποβάλετε τις παραιτήσεις σας για να μπει ένα νέο συμβουλιο που θα ενώσει γιατρούς, νοσηλευτές και την κοινωνία για να έχουμε κάποτε ένα τουλάχιστον νοσοκομείο με κατανόηση, ηρεμία μακρυά από πολιτικές σκοπιμότητες?

  2. Ευχόμαστε η νεα Διοίκηση να είναι δραστήρια κ αγαπητή!
    Άρωμα γυναίκας στην προεδρία;

  3. Τι γίνεται με το «χαμένο» ή τα «χαμένα» ανταλλακτικά του Ουρολόγου; Τι νέα από την ΕΔΕ και τις ποινές; Αφήστε την κοινωνία στα προβληματά της, σας έπιασε τώρα ο πόνος………..

  4. Εσείς και μόνο εσείς υσαστε ειπευθινει για την καταστάσει του νοσοκομείου και ταλαιπορειται ο κοσμος

  5. ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΖΕΙΣ ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ? ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΑΝ ΣΑΣ ΤΥΧΕΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΤΡΕΞΕΤΕ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!!!

  6. Κύριε Χρυσόπουλο θα πρέπει να ντρέπεστε για την κατάσταση του νοσοκομείου μας. Είμαι περίεργος να ρωτήσω…..αν συνέβαινε κάτι σε εσάς ή την οικογένειά σας κ. Χρυσόπουλο, θα πηγαίνατε στο γενικό νοσοκομείο της Κω για να ζητήσετε ιατρική βοήθεια; Ή, θα πηγαίνατε στα νοσοκομεία της Αθήνας ή της Ρόδου;

    Εκ μέρους των πολιτών της Κω, του νησιού του Ιπποκράτη: ΖΗΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ! Άντε γεια!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ