Έκπτωτη από δύο έργα της Περιφέρειας στην Κω, εργολαβική εταιρεία των Αθηνών

8
3029
Με δύο αποφάσεις που εξέδωσε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου κηρύχθηκε έκπτωτος η ανάδοχος των έργων:
-«Τριετής Συντήρηση Οδικού Δικτύου Αρμοδιότητας Π.Ν.Αι., δευτερευόντων οδικών αξόνων νήσου Κω και οδικού δικτύου νήσου Νισύρου».
– «Τριετής Συντήρηση Οδικού Δικτύου Αρμοδιότητας Π.Ν.Αι. Κεντρικού Άξονα Νήσου Κω».
Στο πρώτο έργο παρήλθε την 9-02-2024 η προθεσμία που τέθηκε με την υπ’ αρ. πρωτ.: Δ.Τ.Ε.οικ.74/8-01-2024 (ΑΔΑ:Ρ4ΗΙ7ΛΞ-35Π) Ειδική Πρόσκληση από την ανωτέρω επίδοση για την εκτέλεση των εργασιών, χωρίς να συμμορφωθεί και στο δεύτερο παρήλθε την 20-01-2024 η προθεσμία που τέθηκε με την υπ’ αρ. πρωτ.: Δ.Τ.Ε. οικ. 73/8-01- 2024 (ΑΔΑ:ΨΩΚ97ΛΞ-ΩΥ1) Ειδική Πρόσκληση από την ανωτέρω επίδοση για την εκτέλεση των εργασιών τοποθέτησης ΣΑΟ και την 09-02-2024 η προθεσμία που ετέθη με την ίδια ειδική πρόσκληση για την εκτέλεση των λοιπών εργασιών (υπό 2. Εργασίας Οδοστρωσίας-Ασφαλτικά και Εργασίες πρασίνου), χωρίς να συμμορφωθεί.
Πρόκειται για την εταιρεία «3Κ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Α.Ε.» που έχει το δικαίωμα υποβολής ένστασης μέσα σε ανατρεπτική προθεσμία δεκαπέντε ημερών.
dimokratiki.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η δημοσιότητα της ενέργειας των αστυφυλάκων έπιασε τόπο…. Έτσι λειτουργεί η δημοσιότητα κύριοι -ες αιρετοί και για αυτό σας ενόχλησε

  2. Τώρα τι θα κάνουμε χωρίς εργολαβία? Θα λέμε δεν έχουμε ενεργή εργολαβία από το κακό στο χειρότερο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ