Ρόδος: Έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή ο ενδοκρινολόγος Σταύρος Παπαβεργής ενώ έτρεχε σε αγώνα δρόμου

0
24215

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα το πρωί στην Κύπρο όπου εργαζόταν τα τελευταία χρόνια, ο Ιατρός Ενδοκρινολόγος Σταύρος Παπαβεργής του Εμμανουήλ σε ηλικία 63 ετών, λόγω αιφνίδιου θανάτου κατά τη διάρκεια συμμετοχής του σε αγώνα δρόμου, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου της Ρόδου κος Ηλίας Τσέρκης.

Ο αείμνηστος Ιατρός υπήρξε ενεργό μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου καθώς διετέλεσε και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου την περίοδο 2005 – 2008.

Ο εκλιπών, ως Ενδοκρινολόγος υπηρετούσε την Ιατρική με σθένος και αφοσίωση στο ιδιωτικό του ιατρείο στη Ρόδο αλλά και σε νησιά των Κυκλάδων. Τα τελευταία έτη εργαζόταν σε πολυιατρείο στη Λευκωσία της Κύπρου. Υπήρξε λάτρης των μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων, αφού ασκούταν συστηματικά και συμμετείχε σε πολλούς αγώνες τρεξίματος δρόμου.

Εκφράζουμε τα ειλικρινά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του» καταλήγει σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου της Ρόδου κος Τσέρκης.

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΡΟΔΟΥ

Στη θλιβερή αναγγελία θανάτου του

Σταύρου Παπαβεργή
Ιατρού Ενδοκρινολόγου

Το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου αποφάσισε :

  1. Να παραστούν εκπρόσωποι του Δ.Σ. στην Εξόδιο Ακολουθία.
  2. Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια του στην οικογένεια του εκλιπόντος.
  3. Να κατατεθεί αντί στεφάνου στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με καρκίνο «Φλόγα Ρόδου” το ποσό των 100,00 ευρώ στη μνήμη του μεταστάντα.
  4. Το παρόν ψήφισμα να δημοσιευθεί στον ιστότοπο του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου και στον τοπικό τύπο.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ