Κως: Απαντήσεις ζητά η οικογένεια του 18χρονου, ο οποίος πέθανε αιφνίδια | Συντετριμμένη η μητέρα του

3
20005

«Υπερτροφία καρδιάς» είπαν οι γιατροί ενώ το παιδί μου δεν είχε τέτοια προβλήματα…

Απαντήσεις ζητά η οικογένεια του 18χρονου, ο οποίος πέθανε αιφνίδια στα τέλη Ιανουαρίου, ενώ είχε πάει σε μπαρ στον Πειραιά για να διασκεδάσει με φίλους του. Το παιδί κατέρρευσε στο νυχτερινό μαγαζί και μεταφέρθηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, τελικά κατέληξε. Ο νεαρός, με καταγωγή από την Κω, ζούσε τους τελευταίους τέσσερις μήνες στην Αθήνα όπου σπούδαζε ως πρωτοετής φοιτητής. Συντετριμμένη η μητέρα του δήλωσε ότι ο γιος της δεν έφυγε από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, όπως γράφτηκε στον Τύπο.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. η υπερτροφία καρδιάς φαίνεται μόνο με μαγνητική στη καρδιά ( κάτι που ένα παιδί αν δεν έχει θέμα δε θα κάνει αυτή την εξέταση) και εμφανίζεται 16 με 20 χρόνων κυρίως σε αθλητικούς ανθρώπους. γεννιέται δηλαδή ένα παιδι με λίγο μεγαλύτερη καρδιά ας το πούμε έτσι . από κει και οι τόσοι θάνατοι το 2018 με 15 ανακοπες σε νέους κάθε μήνα στην Ελλάδα . εμείς όμως διαλέγουμε το εμβόλιο ότι φταίει. ήταν άτυχο το παιδι κυρίως γιατί είχε κάτι που ήταν απίθανο να το μάθει εφόσον δε χρειάζεται όταν φαίνεσαι υγιής να κάνεις μαγνητική στη καρδιά . από κει και πέρα όσα και να λέμε

  2. προς Ανώνυμος. Φαίνεσαι σχετικός κ μάλλον είσαι κ ιατρός. Αυτό που λες είναι πολύ σοβαρό γιατί όλοι έχουμε παιδιά κ πέρα τον γενικών εξετάσεων κ άντε κ κανένα καρδιολόγο κανένας μας δεν κάνει μαγνητική στην καρδιά. Εκτός κ αν ο καρδιολόγος μπορεί να το εντοπίσει σε εξέταση ρουτίνας κ σε στείλει για μαγνητική καρδιάς. κ άντε κ την εντοπίσαμε την υπερτροφία έχουμε αντιμετώπιση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ