Παναγιώτης Κουνάκης: «Τελικά εμείς είμαστε καλοί μόνο για να πληρώνουμε;»

1
4015

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου -στις περασμένες βουλευτικές εκλογές- κος Παναγιώτης Κουνάκης, σημειώνει τα εξής:

«Η Ν.Δ. σε όλη την Ελλάδα πήρε 41%, στα αγαπημένα μας Δωδεκάνησα πήρε 50% ίσως το μεγαλύτερο ποσοστό σε όλη την Ελλάδα.

Γι’ αυτό τον λόγο θα υποθέταμε πως με 4 βουλευτές στον νομό μας και μάλιστα έναν εκ των τριών υπουργό, τα Δωδεκάνησα θα είχαν εκπροσώπηση με τεράστια ισχύ μέσα στην κυβέρνηση.

Σε ερώτηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στο Ηράκλειο κ. Παρασύρη για την παράταση του επιδόματος ανεργίας για 2 μήνες η απάντηση από τον κ. Σπανάκη υφυπουργό Εργασίας ήταν πως έκαναν ό,τι μπορούσαν για την παράταση της τουριστικής σεζόν άρα μην ζητάτε και άλλα, το γνωστό «καλοί είσαστε».

Επομένως το «και καλοί είσαστε» που λέμε εδώ στη Ρόδο ισχύει για το «πράσινο» τέλος που θα πληρώνουν οι επισκέπτες μας για τα λάθη που έγιναν στη Λάρισα.

«Και καλοί είσαστε» που θέλετε παράταση ανεργίας 2 μηνών ενώ η ακρίβεια καλπάζει.

«Και καλοί είσαστε» που θέλετε παράταση για τις ασφαλιστικές και φορολογικές εισφορές λόγω των πυρκαγιών του καλοκαιριού ενώ οι φορείς ζήτησαν παράταση.

«Και καλοί είσαστε» που θα σας φτιάξουμε Ακτινοθεραπευτικό ενώ αρκετοί ασθενείς υποφέρουν.

«Και καλοί είσαστε» που θέλετε φθηνότερα εισιτήρια ενώ υποτίθεται η νησιωτικότητα προστατεύεται συνταγματικά.

«Και καλοί είσαστε» που θέλετε μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ ενώ απλά είναι δικαίωμα στην ισότητα με τα αστικά κέντρα.

«Και καλοί είσαστε» φάτε κανένα τοστ να βγάλετε τον χειμώνα.

Αναρωτιέται λοιπόν κανείς πώς είναι δυνατόν ένα νησί που ζει από τον Τουρισμό και η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει τόσο υψηλά ποσοστά να είναι τόσο ευχαριστημένο όταν συνεχώς η δικαιολογία από την κυβέρνηση για να μην κάνει δεκτά τα δίκαια αιτήματά του να είναι εσείς εκεί κάτω ΚΑΛΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ!

Μήπως τελικά είμαστε καλοί μόνο για να πληρώνουμε;»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αργά το κατάλαβες Έλληνα!!! Μόνον να εισπράττουν!!! Και μας περιφρονουν και από επάνω! Μωρέ διώξιμο όλοι οι πολιτικοί!!! Να πάρω μαι την τύχη μάς στα χέρια μας!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ