Κως: Συνελήφθη 37χρονος που μαζί με τη μητέρα του διακινούσαν ναρκωτικές ουσίες

1
15887

Εντοπίστηκε και συνελήφθη στην Κω ο 37χρονος που μαζί με τη μητέρα του κατηγορούνται για την πώληση ουσιών σε 59χρονο κάτοικο της Λέρου!

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε την προηγούμενη εβδομάδα από αστυνομικούς του Τμήματος Λέρου και γι’ αυτήν είχαν συλληφθεί η 72χρονη μητέρα και ο 59χρονος ενώ στη δικογραφία που σχηματίστηκε και παραπέμφθηκαν στη δικαιοσύνη, περιλαμβάνεται και ο 37χρονος. Μάλιστα, σε βάρος του εκδόθηκε από τον ανακριτή Κω ένταλμα σύλληψης.

Έτσι, προχθές το πρωί, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κω, εντόπισαν τον 37χρονο, ο οποίος συνελήφθη και παραπέμφθηκε αρμοδίως.

Υπενθυμίζεται, πως όλα ξεκίνησαν στις 23 Ιανουαρίου 2024 το μεσημέρι, όταν αστυνομικοί της Λέρου έκαναν στοχευμένο έλεγχο στον 59χρονο και βρήκαν να κατέχει ένα «φιξάκι» ηρωίνης βάρους 1,1, γραμμαρίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εξεταζόμενος από τους αστυνομικούς ο 59χρονος φέρεται να δήλωσε, ότι τα ναρκωτικά τα είχε προμηθευτεί από την 72χρονη μετά από παρότρυνση του 37χρονου γιου της!

Αστυνομικοί του Τμήματος Λέρου μετέβησαν στο σπίτι της 72χρονης και σε έλεγχο που έκαναν, βρήκαν 20,3 γραμμάρια ηρωίνης και δύο ζυγαριές ακριβείας. Συνολικά, στην κατοχή των εμπλεκομένων εντοπίστηκαν 21,5 γραμμάρια ηρωίνης.

Όλες οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν, ενώ ο 59χρονος και η 72χρονη συνελήφθησαν και σε βάρος τους, όπως επίσης και σε βάρος του 37χρονου γιου, σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών με την οποία παραπέμφθηκαν στη δικαιοσύνη.

πηγή: https://www.rodiaki.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Καταστρέφουν τα παιδιά του κόσμου,όλα για το χρήμα ///// σπίτι σας…Εσύ …σαβούρα που λέγεσαι και μάνα,καταδικάσες και το παιδί σου τομάρια!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ