Με βραβεύσεις και μπηχτές για τις λακκούβες… η μουσική βραδιά της Ένωσης Ραδιοταξί στη Νέα Φαντασία | Ήταν όλοι εκεί…

24
33356
Συνεργάτης aegeanews.


Με πολύ κόσμο, βραβεύσεις και μπηχτές για τις λακκούβες… παρουσία του Υφυπουργού Ναυτιλίας Γιάννη Παππά, των βουλευτών Μ. Κόνσολα, Β. Υψηλάντη και Γ. Νικητιάδη, του Αντώνη Γιαννικουρή, των τοπικών αρχών, μελών και φίλων πραγματοποιήθηκε η μουσική βραδιά που διοργάνωσε με επιτυχία η Ένωση Ραδιοταξί Κω στη Νέα Φαντασία.

Με την ευκαιρία της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε και η κοπή της βασιλόπιτας την οποία ευλόγησε και έκοψε μεταφέροντας τις ευχές και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου ο πανοσ. Αρχιμανδρίτης π. Διονύσιος Παριάρος.

Το καλωσόρισμα έκανε ο Πρόεδρος του ΔΣ της Ένωσης Ραδιοταξί Κω, Μανώλης Κίννας δίνοντας τις ευχές του για τη νέα χρονιά, πλαισιωμένος από τα μέλη του ΔΣ.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις των εκπροσώπων των Ενώσεων Ραδιοταξί από Ρόδο Κάλυμνο και Κρήτη τους οποίους ευχαρίστησαν για την παρουσία τους.

Ενώ οι χαιρετισμοί των εκπροσώπων των τοπικών αρχών είχαν ατάκες και αιχμες σττον απόηχο της «διαμάχης» για τις λακκούβες (στα λόγια καλοί είναι όλοι, στο κλείσιμό τους, άστα να πάνε…)

Η βραδιά συνεχίστηκε με ένα πλούσιο καλλιτεχνικό και χορευτικό πρόγραμμα από τη Νάσια Κονιτοπούλου και τον δικό μας Πάνο Μπλέτζα. Μαζί τους η Κωνσταντίνα Μεταξά, ο Πάνος Χατζηχριστοδούλου σε μουσική επιμέλεια Φώτη Τράκη.

2


24 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπηχτές Γιαννη μου αλλα το προσωπικό του δημου λακκουβες.εκλεισε σε ιδιωτικο κόμβο επιχείρησης του προεδρου της μαρινας. Οι δρόμοι στη εγκαταλειψη

    • Αν περάσετε τον δρόμο από. Μαστιχάρι στην ΔΕΗ θα χρειαστείτε καινούργια λάστιχα αν όχι και αυτοκίνητο.
      ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ δρόμος στον πλανήτη αποκλείεται να υπάρχει.
      Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ τι λέει ή τι δεν έχει να πει, για τον ελεεινό αυτόν δρόμο?
      Ευτυχώς, να ειναί καλά οι αστυνομικοί που έδωσαν ένα καλό παράδειγμα, να ξεμπροστιαστούν και κάποιοι ανευθυνουπεύθυνοι που θέλουν να βγουν και από πάνω.

  2. απο τα γουστη της κοινοτητας στους χωρους στη φαντασια. οι λακκουβες για να κλεισουν πρεπει να εισαι προεδρος και να εχεις κολλητο αντιδημαρχο.

  3. Βραβείο και μνημείο Αγνώστου Τουρίστα που έχασε την πτήση του

    Αφού οι βουλευτές μας επιβράβευσαν για άλλη μια χρονιά την επαγγελματική συμπεριφορά των ταξιτζήδων, πάμε για άλλη μια χρονιά ρεκόρ τουριστών να λιποθυμάνε στις πιάτσες και στα lobby των ξενοδοχείων χάνοντας τις πτήσεις τους. Ένος λεπτου σιγή για τον εστιάτορα που έχασε το ρεζερβέ του γιατί δεν βρήκε ποτέ ταξί ο τουρίστας να πάει και για τον ξενοδόχο που πρέπει να απάνταει στα αρνητικά reviews γιατί ο πελάτης του δεν μπορούσε να μετακινηθεί με ταξί…εις υγείαν λοιπόν και καλά κρασιά…

    ΥΓ Το μνημείο με τον λιπόθυμο τουρίστα προτείνεται να γίνει στην πιάτσα Alpha Bank με κατάθεση στεφάνων κάθε 1η Αυγούστου.

  4. Πάρτυ φοροδιαφυγής 2024 εεε σορυ μουσική βραδιά ήθελα να πω...

    2.700.000 τουρίστες από αεροδρόμιο + 1.500.000 περίπου τουρίστες από θάλασσα διά: 73 ταξί= 57.000 περίπου πελάτες ο καθένας…λογικά πρέπει να δήλωσαν ζημιές! χαχαχχαχαχ σκουριεεεεεςςςςςς όποιος ε σας ξξεεερεεειιι….

    • Μισό λεπτό γιατί άφησες την εξίσωση στη μέση.57000 πελάτες δια 4 ανά ταξί ίσον 14250 διά 200 ημέρες πού είναι η σαιζόν ίσον 71,25 διά 24 ώρες ισον2,96 άρα μια διαδρομή με 3 πελάτες την ώρα! Τώρα αν υπολογίσουμε και αυτούς πού μετακινούνται με την αστική, το Κτελ, τά νοικιασμένα ιχ και δίκυκλα τότε μας κάνει 0 ,μη σού πω και μείον! Ξεφτερι μου εσύ!

  5. Άκουσα ότι στο τέλος της εκδήλωσης είχε κυνήγι θησαυρού! Έβαλαν ένα ταξίμετρο μέσα στο αμάξι και προσπαθούσαν να το βρουν και να δουν πως ανοίγει! Δεν βρέθηκε νικητής για φέτος…

  6. Πως (POS) σας πετσόκοψε έτσι ο Μητσοτάκης φέτος….παρακάτω θα έρθει και το κερασάκι…πάντως ηχηρές απουσίες…Ένωση Ξενοδόχων..Εστιάτορες…οι μισοί και βάλε ταξιτζήδες έλειπαν…

  7. Ο Μπάμπης ο σουγιάς, ο Μάκης ο λεπίδας, ο Γιώργος ο πεταλούδας, ο Πέτρος ο Μπαλτάς και τα άλλα παιντια….μπράβο μας!

  8. Καλά ειναι πιο γιε μου, δεν βαρέθηκες να γράφεις λαλακιες νυχτιάτικα?Τοση χολη ουτε βιασμένος απο ταξιτζη να ήσουνα. Πήγαινε για υπνο να ηρεμήσεις και μη ξεχάσεις να παρεις το χαπι που σου έγραψε ο γιατρος.

    ΥΓ. Για να αποκαλείς σε ενα απο τα σχολια σου τη πιάτσα του Δημαρχείου ως πιατσα Αλφα μπανκ δηλαδη οπως την αποκαλούσαμε οι ταξιτζηδες παλια ,προδιδει οτι έχεις η είχες άμεση σχέση με το επαγγελμα.Αν ισχύει κατι τέτοιο τοτε θα πρέπει να ντρέπεσαι.

  9. Απορώ πως κυκλοφορούν στην κοινωνία τοπική αυτοδιοίκηση και κεντρική εξουσία μιλάμε για την απόλυτη………….
    Αηδία με όλους παρακμή!!!

  10. πόση γνώση μαζεμένη σε μια αίθουσα…. οι βολευταδες τι δουλειά τους… ψήφους από παντού… δεν θα γίνουμε ποτέ Ευρώπη….. τα ταξί με αυτό το καθεστώς υπάρχουν μόνο στην Ελλάδα άντε και στην Μποτσουάνα….. Καλή μας χρονιά λοιπόν!!

  11. Απορία! Γιατί οι πολιτικοί είναι πάντα γρηγορότεροι και παρόντες άμεσα στα γλέντια και τα πανηγύρια!!! Απο το να κλείσουν μία απλή λακουβα!!! Και ολοι μαζί!!! Μήπως είναι και δική σας απορία! Η νομίζεται ότι θα μας κάποτε την αλήθεια?? Χαχα 😂 χα χα χα χα χα https://media.tenor.com/jFxdicbTJbQAAAAM/happy-dance.gif

  12. Ταρίφες καλά σας κάνουν αφού δεν μιλάτε καθίστε να πληρώνετε τέλη και αμορτισέρ από της υπέροχες λακκούβες που έκανε η ΔΕΥΑΔ πρώτη στης ….κίες και μετά οι τεχνικές υπηρεσίες που ξύνει ο ένας την πλάτη..του άλλου!!!

  13. Ρος pos pos! Γεια να δούμε επιτέλους ασπρο ΦΩΣ! ΦΩΣ! ΦΩΣ!!! Στούς ταρίφες! Τωρα άμεσα POS. POS. POS! Πολιτικοί το ακούτε!!! Η σας ενδιαφέρουν μόνον τα ψήφου λάκια και η πανταλόνες σάς!!

  14. Κι εγώ εκεί ήμουν!!! Όλοι οι τζαπατζηδες πολιτικοί μας ( ……….) ήταν εκεί! Ο Γιώργος ο λακούβας έλειπε!!! Μπράβο στους ταξιτζήδες, φοβερή εκδήλωση, ωραίο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ