Λέσχη Lions Κω για την απώλεια εξαρτήματος της Ουρολογικής κλινικής: Θα επανέλθουμε μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία παραλαβής και εκχώρησης

3
5184

Κως 23/1/24,

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε έκτακτη συνάντηση της Διοίκησης του Νοσοκομείου Κω με την Πρόεδρο  της λέσχης Lions Κω « Ο Ιπποκράτης» Ειρήνη Χατζηχριστοφή και αντιπροσωπεία μελών της λέσχης μας , παρουσία της Κυβερνήτου του Θ117Α Νοτίου Ελλάδος & Νήσων Μαρίας Πολίτου.

Η έκτακτη συνάντηση πραγματοποιήθηκε κατόπιν αιτήματος της Προέδρου μετά από περιστατικό που αφορούσε την απώλεια εξαρτήματος της Ουρολογικής Κλινικής (Ενδοσκοπικός Μηχανισμός Γερμανικού Οίκου KARL STORZ ENDOSKOP – σετ διπολικής ρεζεκτοσκόπησης TURIS) το οποίο είχε παραχωρηθεί από την λέσχη μας στο Νοσοκομείο Κω τον Μάιο της περασμένης χρονιάς.

Στην συνάντηση συμμετείχαν : ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κω     κ. Σταμάτης Βασιλειάδης, ο Υποδιοικητής – Εκπρόσωπος Τύπου      κ. Ηλίας Χρυσόπουλος και αντιπροσωπεία της λέσχης Lions Κω (Βίκυ Φλάσκου, Γιώργος Σταμόγλου, Μάνος Κουλιάς  Αλέξανδρος Μενασέ)

Μοναδικό θέμα της συνάντησης ήταν η απώλεια του εξαρτήματος. Ζητήθηκαν εξηγήσεις για το περιστατικό. Η Διοίκηση δεσμεύτηκε να το αντικαταστήσει άμεσα και εφόσον παραληφθεί να γίνει εκχώρηση της κυριότητας,  με σχετικό πρακτικό , στην λέσχη Lions Κω            « Ο Ιπποκράτης».

Η λέσχη μας θα επανέλθει με νέο Δελτίο Τύπου μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία παραλαβής και εκχώρησης.

 

 

H Γραμματέας

Αρετή Φλωροπούλου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Απαιτείστε να γινη ΕΔΕ. Ενημερώστε την ασφάλεια. Για να έχετε καλυμμένα τα πισίνα σας. Αν δεν πείθεστε ρωτήστε άλλο δικηγόρο

  2. ….ΘΕΛΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΕΎΘΥΝΟΣ ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ !

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ