Άσκηση ετοιμότητας μετά από σεισμό, «Σεισίχθων 2024», στο σχολικό συγκρότημα Γυμνασίου-Λυκείου Αντιμάχειας

1
8082

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη η φετινή άσκηση ετοιμότητας μετά από σεισμό, με την ονομασία «Σεισίχθων 2024», σήμερα το πρωί στο σχολικό συγκρότημα Γυμνασίου-Λυκείου Αντιμάχειας, από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κω, παρουσία του διοικητή Γρήγορη Μαυρίδη, του αντιδημάρχου και Υπεύθυνου Πολιτικής Προστασίας Σταμάτη Καμπουράκη,  στελεχών της Πολιτικής Προστασίας Κω και φυσικά  στελέχη  του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κω, της Ομάδας Διάσωσης και της Λέσχης Καταδρομέων Κω.
Το φετινό σενάριο της άσκησης αφορούσε , έκτακτη κατάσταση έπειτα από σεισμό, με εγκλωβισμένα άτομα. Ο κ. Μαυρίδης ευχαρίστησε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και ιδαίτερα τους εθελοντές που ξεπέρασαν τους σαράντα!
Ο Αντιδήμαρχος κ. Καμπουράκης, τόνισε πως δεν είναι τυχαίο ότι η Πολιτική Προστασία της Κω , θεωρείται επάξια, μία από τις καλύτερες στην Ελλάδα!
Με τη σειρά του ο Διευθυντής κ. Κρητικός συνεχάρη και ευχαρίστησε τον κ. Μαυρίδη, τον κ. Καμπουράκη και τις εθελοντικές ομάδες, για την άψογη συνεργασία και τόνισε πως οι μαθητές, πήραν βιωματικά πιο πολλά μέσα σε μία ώρα , παρά με λόγια σε έναν χρόνο.
Ακολούθησαν οι ευχαριστίες από το Θοδωρή Τριανταφυλλίδη, Πρόεδρο της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Κω, την Έφη Τσούτση από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Κω και το Γιώργο Σανιδά της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Κω.

Πηγή: https://www.kostv.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μπράβο σε όλους τους εθελοντές και Συγχαρητήρια για την άψογη συνεργασία και οργάνωση όλων των δυνάμεων τέτοιες ασκήσεις δείχνουν την δυναμη του εθελοντισμού !!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ