Αστυνομικός Διευθυντής στην Α’ Διεύθυνση Δωδεκανήσου ο Αναστάσιος Ζήφος | Παραμένει στην Κω ο Θέμης Καλαμάτας

0
6607

Στις θέσεις τους παραμένουν με απόφαση του Ανωτάτου Συμβουλίου Κρίσεων της ΕΛ.ΑΣ. οι Αστυνομικοί Διευθυντές κ.κ. Αναστάσιος Ζήφος , Γιώργος Στέργου και Ευθύμιος Καλαμάτας. 

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με απόφαση που λήφθηκε πριν από λίγο, οι Αστυνομικοι Διευθυντές κ. Ζήφος και κ. Στέργου παραμένουν στην Α’ Διεύθυνση Αστυνομίας Δωδεκανήσου όπου και υπηρετούν, ενώ ο κ. Καλαμάτας παραμένει στη Β’ Διεύθυνση Αστυνομίας Δωδεκανήσου όπου επίσης υπηρετεί.

Σημειώνεται πως σε ό,τι αφορά τον κ. Μανώλη Καζαμία ο οποίος έχει ως γνωστόν προαχθεί στον βαθμό του Ταξίαρχου, έχει αποφασιστεί η τοποθέτησή του στη Β’ Διεύθυνση Αστυνομίας Δωδεκανήσου, ωστόσο μετά την παραπάνω εξέλιξη αναμένονται περαιτέρω αποφάσεις του ανωτάτου συμβουλίου για το πού τελικά θα υπηρετήσει.

Αξίζει να επισημανθεί πως ο κ. Καζαμίας έχει θητεύσει με επιτυχία στη θέση του Αστυνομικού Διευθυντή της Α’ Διεύθυνσης Αστυνομίας Δωδεκανήσου και έχει διαχειριστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σημαντικά ζητήματα που υπήρξαν στην περιοχή μας όπως η μεγάλη πυρκαγιά που έπληξε το νησί μας καθώς επίσης και το μεταναστευτικό.

πηγή: rodiaki.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ